Tornada de semifinals en l'Autonòmic de Frontó Parelles

23/06/2017

Tornada de semifinals en l'Autonòmic de Frontó Parelles

Magnífic cap de setmana de frontó el que tenim per davant amb la tornada de les semifinals del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles.

De moment, en les partides d’anada, i pel que fa a la màxima categoria, les formacions de La Pobla de Vallbona amb Moro i Pasqual, i la de Cheste A, que compta amb Adrián de Museros i Alejandro de Paterna cobraven un bon avantatge, a més el feien a domicili. Els primers vencien a Carlos i Boni (Cheste B) pel resultat de 21 a 41, fet que els fa tindre peu i mig en la final. Este eliminatòria es resoldrà hui mateix en el frontó de La Pobla de Vallbona a partir de les 19.30 hores. La segona semifinal, en la que també s’imposava l’equip visitant es resoldrà el diumenge a les 11.30 hores al frontó Barón de Cheste. En èsta estan implicats l’equip A local, i l’equip de Quart de Poblet, amb Adrián de Quart i Arcusa II. En este cas l’avantatge dels de Cheste es considerable però no tant, necessiten fer 29 punts, després de vèncer el passat dissabte per 28 a 41. Els guanyadors d’aquestes dues eliminatòries es veuren les cares en la gran final que és programa per al pròxim divendres 7 de juliol al frontó municipal de Massalfassar.

En la segona categoria, ja tenim un finalista, que serà l’equip d’Almussafes B, amb Dani i Andrés, ja que la seua semifinal no és prodrà disputar per la lesió que pateix el jugador Fran Ferrer, de la formació de La Pobla de Vallbona B. L’altra eliminatòria la disputaran els equips de Moixent i Algímia, entre esta setmana i la següent.

Les partides de tornada de semifinals de la tercera categoria es disputaran este cap de setmana. Destaca Casinos, que guanyava a Tamborí en l’anada per 41 a 15, posant les coses quasi imposibles als de València. L’altra semifinal, entre Alcublas i Moixent, es resoldrà este cap de setmana al poble de la Serrania. De moment, els d’Alcublas tenen avantatge després de guanyar a Moixent per 33 a 41.

Les categories d’entre setmana també es troben la fase de semifinals, en 1ª Beniparrell vencia a Almussafes, a domicili, per 21 a 41, mentre que Alfara també guanyava a domicili en Meliana per 38 a 41. En la segona La Pobla de Vallbona B espera rival en la final de l’eliminatòria entre Meliana C i Riba-Roja, que de moment es favorable als segons després d’haver guanyat en l’anada pel resultat de 20 a 41. Ja en 3ª, els equips visitants ens les semifinals també cobraven cert avantatge, Massalfassar B guanyava en Alfara per 30 a 41, mentre que Foios B guanyava deixant en 31 a l’equip de Xilxes.