Jornada decisiva en les lligues de llargues i palma

23/06/2017

Jornada decisiva en les lligues de llargues i palma

Cap de setmana intens en el Diputació d’Alacant amb la disputa de la fase de semifinals que es troba en diferents punts depenent de la categoria.

Per exemple, en la primera de llargues, es resoldrà l’eliminatòria entre Sella i Campello. En esta ocasió té al seu favor el resultat 10 a 3 de l’anada, no obstant haurà de sumar quatre jocs a la més que difícl plaça de Sella (diumenge 18.30 hores). Per la seua banda, els equips de Parcent i Benidorm, disputaran este dissabte, a partir de les 18.00 hores la partida d’anada de la seua particular eliminatòria, ja que els de Parcent vénen de disputar la prèvia contra Mercat Central de València.

En la primera categoria de palma, es conéixeran els finalistes també este cap de setmana. Per una banda, en Agost, Laguar intentarà fer un miracle, que seria guanyar a Agost al seu carrer per més de 10 a 6 que és el resultat que té en contra ara mateix l’equip de Laguar. Tasca més que difícil degut al nivell mostrat per Agost al seu carrer. Molt més igualada està l’altra semifinal que es decidirà a Murla, equip que perdia per la mínima, 10 a 9 la passada setmana en el carrer artificial de Benidorm.

En la segona categoria de llargues, este dissabte es disputaran les dos partides de tornada de les semifinals. Castells tractarà de vèncer a casa i que Tormos no arrive a 7 per a poder accedir a la final, mentre Parcent necessita la victòria i que Sella no faça 6 jocs. Tot per resoldre en aquesta categoria.

En la segona de palma també està prou igualat. Calp guanyava en casa el passat cap de setmana per 10 a 6 davant Sella, mentre que Benassau guanyava 10 a 5 també a casa contra Tibi. Veurem com es resol aquesta categoria este cap de setmana.

La tercera de llargues ja té un finalista, l’equip de Xaló i espera rival de la semifinal que enfronta al Fondó de Les Neus i Agost, que disputaran este cap de setmana l’anada, que els primers també vénen de jugar la prèvia contra Nàquera.

Sant Vicent intentarà guanyar a casa contra Poble Nou, o perdre per un joc, per a poder classificar-se per a la final, mentre que Sella i Agost ténen una tornada més decantada, els primers perdien l’anada a casa per 4 a 10.

Benidorm i Orba resoldran el diumenge en casa dels primers la seua semifinal, que ja està pràcticament decantada després del 2 a 8 de l’anada. L’altra eliminatòria enfronta a Parcent i Sella que disputaran este cap de setmana l’anada a Parcent.