Faura acull huí les finals de l'Individual de Galotxa

25/06/2017

Faura acull huí les finals de l'Individual de Galotxa

Al llarg del dia de huí es jugaran les cinc finals corresponents al 6é Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, en el carrer de pilota de Faura. Les finals, que foren presentades dimecres passat en aquesta localitat, amb la presència de l’alcalde local, Toni Gaspar, la regidora de la pilota, Sara Pedros, i el vicepresident de la FPV, Pedro Lopez, comptaren amb els jugadors i finalistes, grans protagonistes de les partides de huí.

Obrirà el foc la sesió matinal, a partir de les 10 hores, en la qual es disputaran les finals de la nova categoria de “veterans”, on serán protagonistes els experimentats jugadors Pedro d’Onda i Jose Luis de Borriol, i de tercera A, on Joan del CPV Tamborí es jugarà la copa de campió amb Carlos del Marquesat.

Ja per la vesprada aplegarà el torn de la resta de finals. Començant a les 17 hores la corresponent a tercera B, que disputaran el jugador local Juanba de Faura i Carles de Borbotó. A continuació aplegará la final de la divisió de plata, amb el també local Alex del CPV Faura, que tindrá com a rival a Carlos de Montserrat. Tancarà la present edició, i aquest festiu dia, la final de la categoria absoluta, on Juan Carlos “Xato d’Almenara”, jugador del CPV Quart de les Valls, defendrà el títol aconseguit en les pasades edicions de les temporades 2015 i 2016, davant Julian “Marti I” de Moncada, integrant del CPV Faura la present temporada. Queden com queden les finals el club local ja ha aconseguit un gran èxit, al haver classificat a tres dels seus jugadors en les últimes partides de la competició.

Horari de les finals
10h. Final Veterans: Jose Luis CPV Borriol - Pedro CPV Onda
11h. Final Tercera A: Joan CPV Tambori - Carlos CPV Marquesat
17h. Final Tercera B: Juanba CPV Faura - Carles CPV Borbotó
18h. Final Segona: Alex CPV Faura - Carlos CPV Montserrat
19h. Final Primera: Juan Carlos CPV Quart - Julian CPV Faura