Diego d'Onda campió Autonòmic dels JECV d'escala i corda individual

25/06/2017

Diego d'Onda campió Autonòmic dels JECV d'escala i corda individual

El jugador de la província de Castelló va aconseguir l’or en el minitrinquet de Massamagrell el seu segon gran títol aquesta modalitat després de guanyar el títol per equips a maig, a la Pobla de Vallbona

La fase final de categoria infantil dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’escala i corda individual es van disputar en el minitrinquet de Massamagrell, amb partides de gran nivell i sorpreses, ja que els jugadors de Castelló i Alacant van superar als de València al podium. Diego d’Onda, guanya l’or, Toni del Campello, la plata, Hugo del Puig, va ser tercer i Salva de la Pobla de Vallbona va ser quart. Diego, va aconseguir un altre títol aquesta temporada en la modalitat d’escala i corda, on ha guanyat el títol individual i per equips. Toni del Campello, va ser la revelació i es va penjar la plata tancant una gran temporada. Pedro López, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana lliura les medalles als finalistes.

Podium dels JECV escala i corda individual:
- Categoria infantil:
1º - Diego d’Onda
2º - Toni El Campello
3º - Hugo del Puig
4º - Salva de la Pobla de Vallbona

Dimarts que ve 27 de juny, a partir de les 17:45 hores es jugara la fase final de categoria cadet i juvenil d’escala i corda individual també en el minitrinquet de la localitat de Massamagrell. En la fase final cadet estaran: Óscar de Vila-real, Toni de Sella, Saúl del Puig i Guillem Sueca. En la fase final juvenil estaran: Hilari de Beniparrell, Vicente de Vinalesa, Guillem de Meliana i Ángel de Xábia. En la localitat de Massamagrell, es tancara la temporada oficial dels JECV.