La Copa d’Escala i Corda coneix tres dels seus quatre semifinalistes

26/06/2017

La Copa d’Escala i Corda coneix tres dels seus quatre semifinalistes

Els trinquets de Sueca i Murla s’han mostrat decisius en la fase de grups de la X edició de la Copa Professional d’Escala i Corda – President de la Diputació de València, ja que a Sueca Puchol II i Monrabal (Vinalesa) van certificar el seu pas a la fase final, i de pas el de la parella de Pere Roc II i Jesús (Lliria), mentre que a Murla, Marc i Pere (Montserrat) també es van assegurar un lloc en la ronda de semifinals i a més com a primers del grup B.

La última plaça en la ronda final se la jugaran el pròxim divendres al trinquet de Vila-real, les parelles de Soro III i Hèctor, i Genovés II i Salva, que s’enfrontaran en un duel a vida o mort, en el qual el vencedor serà el classificat per a la següent ronda.

Retornant a l’activitat en la Copa, Puchol II i Monrabal van superar pel resultat de 60 per 50 a Santi de Silla i Santi de Finestrat, derrota que va suposar l’eliminació dels representants de l’Ajuntament de Guadassuar. A pesar d’això, en el grup A encara falta conèixer quin equip passarà com a primer de grup i quin equip com a segon, aquest fet es decidirà demà a partir de les 18:30 hores al trinquet de Massamagrell, en un duel que suposarà la repetició de la final de la Copa de l’any passat, Pere Roc II i Jesús front a Puchol II i Monrabal.

L’altre duel del cap de setmana se’l va emportar la parella de Marc i Pere, qui va superar a la formació de Soro III i Héctor (València) pel resultat de 60 per 30.

Les classificacions dels dos grups de competició són les següents:

GRUP A
1r – Pere Roc i Jesús (ix de la corda) – 6 punts – 2 partides
2n – Puchol II i Monrabal (ix de la corda) – 5 punts – 2 partides
3r – Santi Silla i Santi – 1 punt – 2 partides
4t – Francés i Félix – 0 punts – 2 partides

GRUP B
1r – Marc i Pere – 7 punts – 3 partides
2n – Genovés II i Salva – 3 punts – 2 partides
3r – Pablo Sella i Javi – 3 punts – 3 partides
4t – Francés i Félix – 2 punts – 2 partides