La Pobla de Vallbona i Cheste A, a la final de l'Autonòmic de Frontó

26/06/2017

La Pobla de Vallbona i Cheste A, a la final de l'Autonòmic de Frontó

El Trofeu Diputació de València de Frontó valencià, disputat, en este cas per parelles, ja coneix els finalistes de la seua màxima categoria. Els favorits han aconseguit en la tornada fer bo el resultat de l’anada.

La Pobla de Vallbona esperava el passat divendres jugar la tornada però l’equip visitant, el Cheste B, format per Boni i Carlos, no podia assistir a la cita per diferents motius. Per tant, Pasqual de La Pobla i Moro passen a la final, en la que podran defendre el títol aconseguit en la passada temporada. Cheste A, la parella que formen Adrián de Museros i Alejandro de Paterna derrotava de nou, en este cas, al frontó Barón a la formació de Quart de Poblet, amb Adrián i Arcusa II, pel resultat de 41 a 28.

Ens espera una final d’alt voltatge, amb pronòstic incert, que és disputarà el divendres 7 al frontó municipal de Massalfassar, en partida que serà retransmesa en diferit per les càmeres de Mediterràneo TV.

En la segona categoria, l’equip d’Almussafes B, amb Dani i Andrés, esperen rival en la final, que eixirà de l’eliminatòria que estan disputant els equips de Moixent i Algímia.  Este passat cap de setmana, en partida disputada a la població de La Costera, els locals guanyaven per 41 a 31. Tot es resoldrà el pròxim cap de setmana.

La formació d’Alcublas A es convertia el passat cap de setmana en el primer finalista de la tercera categoria. La parella que formen Jesús i Felipe tornen de nou a disputar una final. Els de La Serrania esperen rival de la semifinal que estan disputant Casinos i Tamborí, tot fa pensar que seran els del Camp de Túria els rivals d’Alcublas, ja que en l’anada endosaven un 41 a 15 a l’equip de Tamborí.

Les categories d’entre setmana disputaran en els pròxims dies la tornada de les semifinals. En primera, Beniparrell rebrà a Almussafes defensant un marcador 41 a 21 favorable als primers. L’altra semifinal estant disputant-la els equips de Meliana B i Alfara del Patriarca, en una eliminatòria molt igualada, que acabava l’anada, al frontó de Meliana amb victòria visitant per 38 a 41. En la segona d’aquestes categories, l’equip de La Pobla de Vallbona espera rival. De moment, Riba-Roja té un avantatge de 20 a 41 de l’anada que haurà de defendre aquest dimecres per assolir la semifinal. En la tercera, Massalfassar B i Foios B disputaran la tornada defenent un bon resultat obtés en Alfara i Xilxes respectivament.