Villanueva de Castellón acull un duel decisiu en la Copa Professional de Raspall

26/06/2017

Villanueva de Castellón acull un duel decisiu en la Copa Professional de Raspall

La III Copa de Raspall Professional – President de la Diputació de València es desplaçarà aquesta vesprada fins al trinquet de Batiste de Villanueva de Castellón on es disputarà la cinquena partida de la fase regular, tercera del grup B que enfrontarà a l’equip de Moncho i Coeter II (Oliva – Savipecho) front a la formació de Pablo i Canari (Xàbia).

Es tracta de la segona partida de les dos parelles, que han començat amb distinta sort en la competició. La formació d’Oliva afronta el duel amb la necessitat urgent de sumar punts, ja que van caure de forma contundent en la seua estrena, pel resultat de 25 per 5. Una nova derrota suposaria quasi la seua eliminació del torneig.

Per la seua part, la formació de Pablo i Canari van realitzar un debut magistral, i afrontaran la seua segona partida de la Copa amb la moral pels núvols i sabedors que si aconsegueixen una segona victòria consecutiva estaran quasi classificats per a les semifinals.

Retornant a l’activitat del cap de setmana, el divendres al trinquet de Piles, els citats Pablo i Canari van superar amb relativa comoditat a una de les formacions que sobre el paper era més forta, la de Ian i Josep. El resultat final de 25 per 10, demostra el bon estat de forma de la jove parella formada pel rest de Barxeta i el mitger de Xeraco.

El dissabte al trinquet de Bellreguard va debutar el vigent campió del Individual i de la Lliga Professional, Moltó de Barxeta que en aquesta edició de la Lliga forma equip amb Dorín. L’equip de Barxeta va superar per un impol.lut 25 per 0 a la parella de Ricard i Brisca (El Poble de Castelló) que venia de guanyar en la seua estrena amb rotunditat. Per tant, tot fa presagiar que el millor jugador de l’actualitat del raspall vol anotar-se un nou títol al seu extens palmarès esportiu.

La fase regular de la Copa durant aquesta setmana també es desplaçarà fins als trinquets de Guadassuar, Dénia i Bellreguard. Concretament aquests trinquets acolliran les següents partides:
- Dimecres 28-06 / Guadassuar / Sergio i Roberto (Alzira) vs Montaner i Tonet IV (Genovés)
- Divendres 30-06 / Dénia / Marrahi i Sanchis (El Poble de Castelló) vs Ian i Josep (Dénia)
- Dissabte 01/07 / Bellreguard / Ricard i Brisca (El Poble de Castelló) vs Montaner i Tonet IV (Genovés)