Campello finalista de la lliga a Llargues

26/06/2017

Campello finalista de la lliga a Llargues

El Trofeu Diputació d’Alacant ja té tancats molts dels seus finalistes, com és el del cas de la primera de llargues que ja té a Campello en la final. Esta formació el tenia molt de cara després de vèncer en l’anada pel resultat de 10 a 3. Este passat cap de setmana disputava la tornada a la Plaça de Sella i tornava a guanyar, en este cas, per 10 a 4, per tant, merescut finalista en l’any del retorn de la seua banca, Martinez, al més alt nivell de competició. L’altra semifinal, disputava el dissabte la partida d’anada al carrer de Parcent. Enfrontava l’equip local contra el de Benidorm, i resolvia pel resultat de 5 a 10 per als visitants. El té de cara l’equip de Benidorm però haurà de fer valdre el resultat obtés el dissabte en la partida de tornada.

La primera categoria de palma és troba en la mateixa situació que la de llargues. Ja coneixem que Agost defensarà el títol, després d’arrollar en la partida de tornada a Laguar per 10 a 0. El seu rival, serà Murla o Benidorm, que resoldran la seua eliminatòira el dissabte a les 10.30 hores. Agost és el màxima favorit en aquesta categoria.

En segona de llargues Castells i Sella seran els finalistes. Els de Castells remontaven en la tornada un 10 a 7 que tenien en contra després de guanyar per 10 a 3. Per la seua part, Sella, ha guanyat les dos partides de semifinals a l’equip de Parcent, pels resultats de 10 a 6 i 5 a 10.

Pel que fa a la segona categoria, però en este cas de palma, Sella tornarà a jugar altra final, contra l’equip de Benassau que accedia a les semifinals com a millor segon. Sella ha remuntat la partida d’anada en Calp (10 a 6), obtenint una victòria per 10 a 3 en el seu carrer. Benassau guanyava les dos partides contra Tibi, 10 a 5 en casa i 9 a 10 en el carrer dels de Tibi.

La tercera de llargues només coneix al primer finalista, Xaló, que jugarà la final contra Agost o Fondó de les Neus. En la partida d’anada l’equip local, el d’Agost, guanyava per la mínima, 10 a 9 i hauran de resoldre el pas a la final el pròxim cap de setmana a la localitat del mig Vinalopó.

Sant Vicent del Raspeig i Agost disputaran la final de la tercera categoria de palma. Els primers es desfeien de Poble Nou en les semifinals, mentre que Agost deixava fora l’equip de Sella.

Benidorm disputarà la final juvenil després d’una eliminatòria prou senzilla contra Orba mentre que Parcent i Sella disputaven este dissabte l’anada amb victòria per als segons per 6 a 8. El cap de setmana que vé coneixerem el segon finalista.