Julian de Moncada, nou campió individual de galotxa

26/06/2017

Julian de Moncada, nou campió individual de galotxa

El jugador de Moncada, format a l’escola de Borbotó, pero actualmente en el club de Faura, va derrotar al bicampió individual, Juan Carlos d’Almenara.

Tot el matí i la vesprada del diumenge foren un espectacle en el carrer de pilota de Faura, que tornava a ser seu d’unes finals oficials. Pel matí obriren el foc la final de veterans, nova categoria creada enguany per la FPV i que està tenint gran acceptació, on Pedro d’Onda s’emportava el primer títol oficial davant Jose Luis de Borriol. A continuació es va disputar la final de tercera A, on el jove jugador Carlos del Marquesat, fill del conegut feridor local “Beken”, guanya a Joan del CPV Tamborí de València.

La vesprada va viure tres intenses partides, amb tres representants del CPV Faura, fet que va omplir de seguidors el recinte de la población del Camp de Morvedre. Va començar la sessió vespertina amb la final de tercera B, on Carles de Borbotó s’emportava el triomf davant Juanba de Faura. Una vegada conclosa la primera final de la vesprada va tindre lloc la final de la divisió de plata, on el local Alex, natural de Benifairó, deixava en 45 al seu rival, Carlos de Montserrat. Finalment, el plat fort aplegava a última hora del dia, la final de categoria absoluta. En ella Julian Marti, fitxat enguany pel CPV Faura disputava el titol amb l’actual campió Juan Carlos “Xato d’Almenara” del CPV Quart de les Valls. Intensa partida de més d’hora i mitja de duració, i que es decidia només en l’ultim joc de la mateixa, en el que Julian aconseguia trencar el bot de Juan Carlos, aconseguint el trofeu que l’acredita com a millor jugador de galotxa.

L’alcalde local, i vicepresident de la Diputació de Valencia, entitat col·laboradora en aquesta competició, Toni Gaspar, el vicepresident de la galotxa de la FPV, Federico Oliva, junt a l’alcaldessa de Quart de les Valls, Pilar Alvarez, la d’Almenara, Estibaliz Perez, així com la regidora de pilota de Faura, Sara Pedrós, varen ser els encarregats de lliurar els trofeus a tots els jugadors finalistes.

Resultats de les Finals
Primera categoria:
Julian CPV Faura 70 – Juan Carlos CPV Quart Valls 65
Segona categoria:
Alex CPV Faura 70 – Carlos CPV Montserrat 45
Tercera categoria A:
Carlos CPV Marquesat 70 – Joan CPV Tamborí 35
Tercera categoria B:
Carles CPV Borbotó 70 – Juanba CPV Faura 45
Categoria Veterans:
Pedro CPV Onda 70 – Jose Luis CPV Borriol 45