Pablo i Canari col.loquen un peu en les semifinals de la Copa de Raspall

27/06/2017

Pablo i Canari col.loquen un peu en les semifinals de la Copa de Raspall

Al trinquet de Villanueva de Castellón es va disputar ahir la tercera partida de la fase regular del grup B de la Copa Diputació de València en la modalitat de raspall, duel que va enfrontar a l’equip de Pablo i Canari (Xàbia) front al de Moncho i Coeter II (Oliva – Savipecho).

La confrontació va caure del costat de la parella de Pablo i Canari pel resultat de 25 per 15. Va ser una gran partida en línies generals, on els dos equips van jugar amb ganes i criteri. L’inici va ser molt igualat, aconseguint cada equip el joc del dau, fins al 10 per 10. El següent joc va ser decisiu, ja que Pablo i Canari van sumar des del rest i a continuació van consolidar la ruptura per situar-se amb dos jocs d’avantatge, 20 per 10. A pesar d’això, Moncho i Coeter II no es van rendir i van retallar diferències, 20 per 15, però finalment els de Xàbia van aconseguir anotar-se el següent i definitiu joc, per situar el 25 per 15 en l’electrònic.

Amb aquesta nova victòria la parella de Pablo i Canari suma 6 punts en 2 partides, fet que els situa quasi en les semifinals, per contra Moncho i Coeter II estan molt prop de quedar eliminats matemàticament al no comptar amb cap punt desprès d’haver disputat dos compromisos.

La Copa continuarà demà dimecres a partir de les 17:00 hores al trinquet de Guadassuar, amb una partida corresponent al grup A. La parella de Montaner i Tonet IV, que juguen per Genovés, debutaran contra els representants d’Alzira, Sergio i Roberto, que buscaran la primera victòria per a mantenir intactes les possibilitats de classificació.

COPA D’ESCALA I CORDA – DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

Per la seua part, la competició en la X Copa Professional d’Escala i Corda – Diputació de València continuarà aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores al trinquet de Massamagrell, en un duel que suposarà la repetició de la final de Copa de l’any passat, Pere Roc II i Jesús (Lliria) front a Puchol II i Monrabal (Vinalesa)

Aquesta partida permetrà conèixer quin dels dos equips es classifica per a semifinals com a primer del grup A, fet que els permetrà evitar en semifinals a la parella de Marc i Pere (Montserrat) que han certificat el seus pas a la fase final com a primers del grup B.