Puchol II i Hèctor II guanyen a Massamagrell i s’asseguren el liderat del grup A

28/06/2017

Puchol II i Hèctor II guanyen a Massamagrell i s’asseguren el liderat del grup A

La Copa Diputació de València en la modalitat d’escala i corda es va traslladar ahir dimarts fins a Massamagrell per a definir l’ordre en el qual accedien a semifinals els dos finalistes de la passada edició, ambdós equips arribaven empatats a 6 punts a la seua tercera partida de la fase regular del grup A. Finalment, la formació de Vinalesa, que jugava amb Puchol II i Héctor II, qui substituïa a Monrabal, es classifica com a primera mentre que la representativa de Llíria de Pere Roc II i Jesús serà segona.

La partida es va decidir amb victòria de Puchol II i Héctor II pel resultat de 60 per 45. Els ara ja líders del grup van començar imparables, aprofitant també que els blaus tenien la pólvora mullada. I com que la diferència era evident, el marcador va avançar fins al 50-25.

Però els blaus van reaccionar i van començar a rendir al nivell que havien ofert fins al moment en la competició. I això es va traduir en brega, espectacle i també en jocs per al caseller de Pere Roc II i Jesús, que van retallar distàncies fins a situar-se en 50 per 40. Però la remuntada es va quedar en l’intent perquè Puchol II i Héctor II també estaven fent molt bona partida.

Una vegada resolt l’orde de classificació dels dos equips per a les semifinals, també es sap l’enfrontament d’una de les eliminatòries: Marc i Pere contra Pere Roc II i Jesús, és a dir, els líders del Grup B contra els segons del Grup A.

L’equip de Vinalesa coneixerà als seus rivals el divendres quan acabe la partida programada a Vila-real: Soro III i Héctor contra Genovés II i Salva. Els guanyadors passaran a semifinals.
 
Per la seua part, en l’equip de Vinalesa va ser baixa Monrabal, a qui se li ha reproduït la fissura en un dit que li va obligar a parar un temps després de proclamar-se campió de la Lliga Professional. El pilotari de Vilamarxant deixa de jugar de manera momentània i es dedicarà exclusivament a la recuperació amb l’objectiu d’arribar en plenitud a les semifinals. A hores d’ara és dubte per a la disputa de les mateixes.

COPA DE RASPALL – DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

La competició en les Copes, continuarà aquesta vesprada de dimecres a partir de les 17:00 hores al trinquet de Guadassuar, amb una partida corresponent al grup A. La parella de Montaner i Tonet IV, que juguen per Genovés, debutaran contra els representants d’Alzira, Sergio i Roberto, que buscaran la primera victòria per a mantenir intactes les possibilitats de classificació.