Sergio i Roberto sumen la seua primera victòria en la Copa que continuarà a Dènia i Bellreguard

29/06/2017

Sergio i Roberto sumen la seua primera victòria en la Copa que continuarà a Dènia i Bellreguard

El trinquet de Guadassuar va acollir ahir per la vesprada una nova jornada de la III Copa de Raspall Professional - Diputació de València, un duel on l’equip d’Alzira de Sergio i Roberto va superar al de Genovés de Guadi i Tonet IV pel resultat de 25 per 10.

Els blaus van ser justos vencedors perquè en la segona meitat de la partida es van mostrar més encertats i eficaços. Però els rojos van jugar molt més del que va reflectir el resultat, inclús es van col.locar d’eixida 10 per cap, i amb val per aconseguir tres jocs de forma consecutiva. En els següents jocs també van desaprofitar diversos vals, fet que els va impedir sumar cap joc més.

En aquests dos primers jocs, Guadi va traure barbaritats, apegant la pilota a la careta i la muralla, a més de tornar tot el que arribava als seus dominis, i Tonet IV tampoc perdonava a l’hora d’acabar els quinzes. La superioritat dels rojos va ser clara fins aquest moment i va continuar en el tercer parcial, on Guadi va fer tres quinzes de pacte. Però en aquest mateix joc, el signe de la partida va capgirar ràpidament, ja que Sergio i Roberto van tombar el val-net per acabar sumant al rest.

La consecució d’aquest parcial va donar molta moral als blaus que van passar d’estar quasi eliminats de la Copa, a ficar la directa cap a sumar la seua primera victòria en la fase regular de la Copa. A partir d’aquest moment Sergio va fer molt de mal amb els rebots i les pilotes jugades d’aire. I Roberto, a qui li costava trobar les oportunitats de rematar, va començar a sumar com correspon a un mitger, bé ajustant la pilota cara al rest o buscant la galeria.

Després de prou de lluita, quinzes treballats, alguna errada i molt esforç, Sergio i Roberto es van posar per davant amb 10-15. I va arribar el joc més llarg, competit i tal vegada decisiu. Guadi i Tonet IV van tindre tres vegades val per a igualar a 15. Però el marcador va variar al 10-20, això sí, en el cinquè val de Sergio i Roberto, que a continuació van tancar la partida amb certa autoritat.

Aquest desenllaç deixa als tres primers equips del Grup A igualats a 3 punts. Guadi i Tonet IV són quarts sense puntuar però han de jugar dues partides, ja que ahir van debutat en la competició.

La següent partida es jugarà el divendres en el trinquet de Dénia i correspon al Grup B. Per un costat formaran Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló) mentre que en la contra estaran els locals Ian i Josep. Els primers poden assegurar-se el lloc en les semifinals mentre que els de casa han de guanyar per a continuar vius en la lluita per accedir a la fase final d’aquesta tercera edició de la Copa de Raspall.

Per la seua part, l’activitat continuarà el dissabte al trinquet de Bellreguard on la parella de Ricard i Brisca (El Poble de Castelló) completaran la seua participació en la fase regular del grup A jugant-se el pas a semifinals front a la formació de Guadi i Tonet IV, que també hauran de sumar punts sinó volen quedar-se sense opcions de lluitar per accedir a la ronda final.