Polinyà de Xúquer es prepara per a les finals del Diputació de Raspall al carrer

29/06/2017

Polinyà de Xúquer es prepara per a les finals del Diputació de Raspall al carrer

En aquesta localitat de la Ribera Baixa es disputaran les finals del 34é Campionat Autonòmic de Raspall, Trofeu Diputació de València, en les quatre categoríes femenines i en les cinc masculines. Per aquest motiu es va celebrar en la Casa de Cultura Ausiàs March de Polinyà de Xúquer la presentació oficial de les finals, que comptaren amb l’alcalde local, Óscar Navarro, del vicepresident de raspall de la FPV, Armando Mércé, i de totes les formacions classificades per a disputar les partides del cap de setmana.

Armando Mércé va agrair la col.laboració de Polinyà a les finals, ja que el carrer amb el que compta aquesta localitat és va fer exclusivament en el seu dia per a jugar a raspall. “Des de 2011 no hem celebrat cap final a aquesta població i per a nosaltres és motiu d’orgull comptar amb Polinyà, un poble amb grans equips en els 80 i 90”. Mercé no va oblidar-se del club local, que també compta amb un equip finalista. “Esperem que aquest aconteixement puga ajudar-vos a impulsar el treball que esteu realitzant”, va puntualitzar. Per la seua part l’alcalde va expressar la seua alegria per acollir unes finals després de tan de temps i va dir que “es l’obligació dels ajuntaments cuidar per que la pilota valenciana tinga la promoció adient, ja que és una de les majors responsabilitats dels municipis el vetlar per les tradicions”.

El programa de les finals començarà dissabte matí, amb les primeres finals femenines. A les 10 hores es jugarà la de quarta, entre el Borbotó C i el Bicorp G, disputant-se després la de tercera, amb el Bicorp F i el Meliana C. La primera sessió matinal es completarà amb l’enfrontament de la divisió de plata entre el Borbotó B i el Tavernes Blanques B.

Ja per la vesprada será el torn de les finals de primera. A les 17 hores, Beniparrell A, defensor del títol, i Bicorp E, vigent subcampió, jugaràn pel campionat femení absolut. Quan finalitze aquesta partida aplegarà el torn a la final de primera masculina, on Bicorp A i Xeraco A s’enfrontaran de nou, i ja son quatre les finals consecutives amb aquests protagonistes. En el 2014 i 2016 la copa fou per a Bicorp, mentre que en 2015 el trofeu marxà cap a la Safor. Aquestes partides serán televisades les dues per Mediterraneo TV, la masculina en directe el mateix dissabte, i la femenina la vesprada del diumenge.

El diumenge de matí es jugaran les finals de quarta B, entre l’Alqueria d’Asnar i La Vall, i de quarta A, amb Polinyà i Oliva com a contendents. La vesprada tancarà aquest intens cap de setmana, jugant la final de bronze el Bicorp B i l’Alzira, sent l’ultima partida del campionat l’enfrontament de segona entre Quatretonda i Otos.

Dissabte 1 de juliol, carrer de Polinya de Xúquer
10h. Final Quarta Femenina
CPV Borbotó C - CPV Bicorp G
11h. Final Tercera Femenina
CPV Meliana C - CPV Bicorp F
12h. Final Segona Femenina
CPV Borbotó B - CPV Tavernes Blanques B

17h. Final Primera Femenina
Ajuntament Beniparrell A - CPV Bicorp E
18:30h. Final Primera Masculina
Bicoroliva CPV Bicorp A - CPV Xeraco A

Diumenge 2 de juliol, carrer de Polinya de Xúquer
10:30h. Final Quarta B Masculina
CPV Alqueria d’Asnar B - CPV La Vall D
12h. Final Quarta A Masculina
Ajuntament Polinyà A - Savipecho CPV Oliva B

17h. Final Tercera Masculina
Paraíso Natural CPV Bicorp B - CPV Alzira
18:30h. Final Segona Masculina
Semilleros Cucala Quatretonda A - CPV Otos