Setmana decisiva en El Corte Inglés de Galotxa

30/06/2017

Setmana decisiva en El Corte Inglés de Galotxa

Demà dissabte es jugarà la última jornada de lliga de la màxima categoría del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, que determinarà els creuaments de semifinals.

La formació de Kiwa Quart tancarà la lliga regular en primera posición, la qual te asegurada ja fa un parell de jornades, mentre que Foios ocuparà de manera definitiva la segona posició. La tercera plaça es de moment per a l’equip de Faura, pero li farà falta guanyar en la seua visita al carrer de Foios per tal d’assegurar-es eixe tercer lloc. Beniparrell, per la seua part, tancarà el quadre de semifinals, al estar quatre punts per davant del cinqué classificat, Marquesat. Pero els de l’Horta Sud aspiren a la tercera posició, que els permetria creuar en semifinals contra el segon, en lloc de jugar contra els liders, per a la qual cosa els caldria guanyar demà en casa al Montserrat, i esperar un resultat favorable en la partida entre Foios i Faura. En la part baixa de la taula, la partida que es jugarà en el carrer de pilota de Borbotó será determinant per a conèixer qui es mantindrà en primera la próxima temporada, ja que les formacions de Borbotó i Albuixech es juguen el descens. Als segons els serviría aplegar a 50, per tal de puntuar i no acompanyar en la pèrdua de categoria al Meliana, ja descendit.

Respecte a la categoria juvenil les semifinals ja estan definides: Marquesat, quart classificat, s’enfrontarà amb el dominador del torneig i líder del grup, Beniparrell, que acabarà en primer lloc la lliga regular; sent l’altra semifinal entre Meliana i Montserrat, tercer i segon classificats, respectivament.

Les semifinals de les restants categories ja están disputant-se. De moment, i a falta de les partides de tornada que es jugaran el cap de setmana, en la divisió de plata van per davant Quart de les Valls B, en la primera semifinal contra Beniparrell B, i Meliana B, que es juga el pase amb l’Albuixech C. Borbotó E i Vinalesa B s’han avançat en les seues eliminatòries de tercera contra Massalfassar B i Faura C, respectivament. En la categoría femenina les favorites, Borbotó i Godelleta, no deixaren marge a la sorpresa, i guanyaren amb solvencia les partides d’anada de semifinals als dos equips de la Pobla de Vallbona classificats per a la fase final.