Vila-real decidirà l’últim semifinalista de la Copa d’Escala i Corda

30/06/2017

Vila-real decidirà l’últim semifinalista de la Copa d’Escala i Corda

El trinquet de Vila-real acollirà aquesta vesprada de divendres a partir de les 18:30 hores una partida decisiva per a completar la ronda de semifinals de la Copa Professional d’Escala i Corda. La confrontació mesurarà a la parella de Soro III i Héctor (València) front a Genovés II i Salva (Murla), un duel dalt voltatge al quals els dos equips arriben amb la necessitat de guanyar per accedir a les semifinals.

El guanyador de la partida s’enfrontarà al primer classificat del grup A, els vigents subcampions de la Copa, la parella de Puchol II i Monrabal. L’altra semifinal ja està decidida i enfrontarà al primer del grup B, la parella de Marc i Pere front als vigents campions de la passada edició de la Copa, la parella de Pere Roc II i Jesús.

Retornant al duel que es presenciarà al Salvador Sagols de Vila-real, es tracta d’una partida del més alt nivell ja que enfrontarà a dos dels rests més importants de l’actualitat. Per un costat, Soro III haurà de demostrar la seua condició de Subcampió Individual i de la Lliga Professional per a portar el pes d’una confrontació en la qual també serà molt rellevant el paper del seu mitger Hèctor, mentre que a l’altre costat de la corda tant Genovés II com Salva hauran de demostrar el seu millor nivell per fer front a la formació de València.

La fase regular de la Copa conclourà el diumenge a partir de les 17:00 hores al trinquet de Bellreguard, amb una partida en la qual no hi haurà res en joc. El duel corresponent al grup A, enfrontarà a la parella de Santi de Silla i Santi de Finestrat (Guadassuar) contra la formació de Francés i Félix (Dénia).

Abans de la disputa de les dos últimes partides de la fase de grups, la classificació en els dos grups de competició és la següent:
GRUP A
1r – Puchol II i Monrabal (ix de la corda) – 8 punts – 3 partides
2n – Pere Roc i Jesús (ix de la corda) – 6 punts – 3 partides
3r – Santi Silla i Santi – 1 punt – 2 partides
4t – Francés i Félix – 0 punts – 2 partides

GRUP B
1r – Marc i Pere – 7 punts – 3 partides
2n – Genovés II i Salva – 3 punts – 2 partides
3r – Pablo Sella i Javi – 3 punts – 3 partides
4t – Francés i Félix – 2 punts – 2 partides