Les finals de trinquet d’El Corte Inglés, demà i diumenge a Torrent

30/06/2017

Les finals de trinquet d’El Corte Inglés, demà i diumenge a Torrent

El trinquet de Torrent ha estat escollit de nou per a ser l’escenari on es jugaran les finals que tancaran la 42ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, en les seues categories de competició en trinquet.

Demà dissabte, a partir de les 17:30 hores, la pilota de vaqueta tornarà a rodar per les velles lloses del trinquet de Torrent, que està convertint-se en tot un referent del joc per dalt corda, acollint finals de diverses competicions gràcies al suport incondicional del seu ajuntament. A eixa hora es disputarà la final de la categoria tercera A, on les formacions del CPV Xuquer de Sueca, i el Manises A obriran foc. Una vegada finalitze la mateixa aplegarà el torn a la final de la màxima categoria, al voltant de les 19 hores. En la gran final absoluta el primer equip del club local, format per Natalio II, Lago i Oscar, s’enfrontaran amb l’Alfara de la Baronia, que amb la jove formació compossada per Jesus, Javi, Alex, Raul i Oscar, faran d’aquesta final la millor del campionat.

Pero no hi haurà pilota només el dissabte, ja que la vesprada del diumenge també tindran lloc dues finals més en el trinquet de Torrent. En quan afluixe la calor, també al voltant de les 17:30 hores, els equips de la Pobla de Vallbona D i Manises C, club que repetirà representant en les finals, es jugaran el titol de tercera B. Sent la final de la divisió de plata, amb les formacions de Torrent C, club que deu estar d’enhorabona, ja que disputarà la final de primera i segona; i Riba-roja B, la que tancarà aquest intens cap de setmana de pilota en el recinte torrenti.

Programa de les Finals:
Dissabte 1 de juliol
17:30 Final Tercera A
CPV Xuquer Sueca - CPV Manises A
19:00 Final Primera
CPV Trinquet Torrent A - CPV Alfara de la Baronia

Diumenge 2 de juliol
17:30 Final Tercera B
Caixa Popular Pobla Vallbona D - CPV Manises C
19:00 Final Segona
Paddock Riba-roja B - Trinquet de Torrent C