Gran èxit de participació en el I Autonòmic de Frare a Traiguera i Xert

02/07/2017

Gran èxit de participació en el I Autonòmic de Frare a Traiguera i Xert

Un gran nombre de jugadors s’han apropat fins les localitats de Traiguera i Xert per disputar el I Autonòmic de Frare - Diputació de Castelló, que ha sigut organitzat per la Diputació Provincial amb la col.laboració de la Federació de Pilota Valenciana i el Club Pilotari Castelló.

Durant el dia d’avui la localitat de Traiguera ha acollit les finals de les categories amateurs, mentre que el trinquet amb frares del barri d’Enroig ha sigut l’escenari de la competició de les categories escolars.

En la màxima categoria, la parella del Club Pilotari Castelló A integrada per Pablo de Borriol i Ximo d’Almenara s’ha emportat la victòria per un contundent 15 per 1 front a la parella de Mezquita i Pablo de Vila-real, que s’ha vist desbordada per la gran actuació al traure de Pablo de Borriol.

La resta de resultats en les categories amateurs han sigut els següents:
- Segona: CPV Atzeneta del Maestrat/Xúquer Sueca (Miguel i Enri) 15 -14 Vistabella del Maestrat A (Ricardo i Ximo)
- Tercera: CPV Quart de Poblet A 15 - 9 CPV Onda B

Per la seua part, en les categories escolars, els resultat han sigut els següents:
- Cadet: CPV Onda A (Àlex Català) 21 - 15 CPV Onda B (Diego López)
- Infantil: CPV Onda A (Diego López) 15 - 1 Club Pilotari Castelló A (Ferran)
- Aleví: Club Pilotari Castelló-CPV Faura A (Carmen i Angela) 21 - 9 CPV Almassora A (David, Oriol i Marc)
- Benjamí: CPV Almassora A (David i Pol) 15 - 11 Traiguera A (Xavier i Joan)

La jornada ha comptat amb la presència del Diputat d’Esports de la Diputació Provincial, Luís Martínez. A més, la Diputació de Castelló ha estat representada en l’entrega de trofeus, pel diputat de carreteres, cicle d’aigua i cooperació, Juan Bautista Juan, qui ha estat acompanyat per Javier Ferrer, alcalde de Traiguera, José Rosendo, alcalde de Xert, José Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López, vicepresident de la FedPiVal, i Amador Peset, fundador del CPV Traiguera.

Durant el mati del diumenge es disputarà la competició de les categories recreativa i veterans que es jugaran de forma paral.lela als trinquets amb frares de Traiguera i Xert.