Bicorp aconsegueix el doblet al 34é Diputació de Valencia de Raspall Autonomic

02/07/2017

Bicorp aconsegueix el doblet al 34é Diputació de Valencia de Raspall Autonomic

Gran vesprada la viscuda ahir al carrer de pilota de Polinyà de Xúquer, seu de les finals del 34é Campionat Autonomic de Raspall, gran trofeu Diputació de Valencia, on el club de Bicorp aconseguia la copa de campions tant en la màxima categoria masculina com en la femenina.

Les final femenina obria la vesprada on les xiques de Bicorp, la jugadora local Mar i Victoria de Valencia, marcaven un gran ritme a la seua partida davant Beniparrell. Després de sumar a l’inici del enfrontament quatre jocs consecutius, derrotaven a les seues rivals, les germanes Puertes, deixant el marcador en un contundent 40 per 20. Amb aquest triomf el club de Bicorp guanyava el seu primer titol absolut de la competicio femenina.

A continuacio el primer equip del club de Bicorp,format per Armando, Victor i Rafa, revalidava el trofeu de campió de primera masculina derrotant a Xeraco. Blasco, Juan i Trini es equdaven a les portes del títol, ja que després de més de dos hores de partida, i d’aconseguir igualar a 35, el últim i definitiu parcial era sumat per vigents campions, l’equip de Bicorp.

El campió individual, Alfonso Moltó, l’alcalde de Polinya, Oscar Navarro, l’alcalde de Xeraco, Pep Tejada i Fernando Ruano, regidor de Bicorp, es feien càrrec del lliurament de trofeus als equips finalistes.