Borriol B i Ontinyent A completen el quadre de guanyadors en el I Autonòmic de Frare

02/07/2017

Borriol B i Ontinyent A completen el quadre de guanyadors en el I Autonòmic de Frare

Les localitats de Traiguera i Xert han viscut aquest matí de diumenge la disputa de les dos últimes categories de competició del I Autonòmic de Frare - Diputació de Castelló.

En la categoria de Veterans han arribat fins a la gran final, el CPV Borriol B integrat per Salvador Llorens i Jose Manuel Bernat i el CPV Onda D format per Pedro López i José Luis Sales. Els primers s’han endut la victòria pel resultat de 15 per 9, confirmant d’aquesta forma el seu domini en la fase regular, en la qual ja havien sumat els seus quatre compromisos per victòries.

Pel que fa la categoria recreativa, la gran final ha enfrontat al CPV Ontinyent A format per Jordi Naya i José Miguel Ferrero front a la tercera formació del CPV Almassora, integrada per Pepe Miralles i Alberto Montoliu. La victòria final se l’han emportada els d’Ontinyent pel resultat de 15 per 8. Cal destacar que en aquesta categoria, el grup I de competició s’ha disputat a la localitat de Xert, mentre que el grup II de la categoria i la gran final han tingut lloc al trinquet amb frares de Traiguera.

L’entrega de trofeus ha estat presidida pel segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Traiguera, Albert Siset, i pel regidor de cultura de l’Ajuntament de Traiguera, Juanjo Cabanes, qui han estat acompanyats pel vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana Conrado Ferrando, i per Noemi Torrijos, presidenta del Club Pilotari Castello, entitat que ha col.laborat de forma activa en l’organització d’aquesta primera edició de l’Autonòmic de Frare.