Otos, Alzira, Polinyà i La Vall completen el quadre de campions del Diputació de Raspall Autonòmic

03/07/2017

Otos, Alzira, Polinyà i La Vall completen el quadre de campions del Diputació de Raspall Autonòmic

Tota una marató de partides varen ser les viscudes el diumenge en el carrer de pilota de Polinyà de Xúquer, corresponents a les últimes finals de la 34ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia.

Pel matí es varen disputar les finals corresponents a quarta A i B. En el cas de la partida de quarta B, entre Alqueria d’Asnar B i La Vall D, que obria el programa del diumenge, el triomf final va ser per a l’equip de la Ribera, que després d’un 40 a 35 s’emportava la copa de campions. Al completar aquesta primera final va aplegar el torn a la corresponent a quarta A, on els jugadors locals del Polinya A i de l’Oliva B eren els protagonistes. En aquesta partida el fet de jugar en casa era determinant, i junt al bon fer del jugador local Javi feien que el títol de la categoria es quedara en les vitrines del CPV Polinyà.

Per la vesprada es disputava en primer lloc la final de tercera, entre Alzira i Bicorp B. Els primers, recolçant-se en el traure d’Edu i el remat de Carrió, sumaven altre trofeu per al seu club, deixant el marcador en el 40 a 25 definitiu. Per últim, i com a colofó a la competició, la final de segona categoria oferia als nombrosos assistents al carrer de Polinyà una molt atractiva partida. En la mateixa, l’equip d’Otos començava com una moto, i posaven un 30 per 5 que pareixia definitiu, pero els seus rivals del Quatretonda A no ho donaven per perdut, i sumaven tres jocs seguits al seu marcador. En eixe moment, els jugadors d’Otos tornaven a entrar en partida, guanyant els dos jocs restants, i amb ells el títol de la divisió de plata.

Al llarg del dia Paco Cabanes “Genoves”, Oscar Navarro, alcalde de Polinyà, Julio Garcia, alcalde d’Alcantera, Armando Merce, vicepresident de raspall de la FPV, i Salvador Garcia, president del CPV Oliva, es feien càrrec de lliures els trofeus i medalles a tots els equips finalistes de la última jornada de partides del torneig.