Riba-roja i la Pobla de Vallbona campions del Trofeu El Corte Inglés

03/07/2017

Riba-roja i la Pobla de Vallbona campions del Trofeu El Corte Inglés

El trinquet de Torrent va gaudir d’un gran cap de setmana amb les finals de l’Autonòmic de clubs de galotxa

Les finals del 42 Autonòmic de clubs de galotxa Trofeu El Corte Inglés de trinquet es van tancar en la localitat de Torrent, amb les finals de segona i tercera categoria B. En la categoria de plata va guanyar el club de Riba-roja i en tercera B va guanyar la Pobla de Vallbona.

En la final de segona categoria s´enfrontaren l’equip de Riba-roja B que va jugar amb José, Rubén, Santi i Toni contra l’equip de Torrent C que va jugar amb Emilio, Jesús, Roberto i Ramón. Els de Riba-roja van plantejar la final de forma perfecta, marcat distàncies des del primer quinze, aconseguint un avantatge de sis jocs que va ser insalvable, guanyant al final per 70 a 35. L’equip de Riba-roja va estar a un gran nivell en totes les seues línies, destacant José de Calles, mentre que en l’equip de Torrent C, Jesús va ser el millor. La final de tercera B, va ser molt disputada i emocionant, amb alternatives per part dels dos equips, però al final va guanyar l’equip de la Pobla de Vallbona D, que va jugar amb Salva, Carles, Adrián i Toni, que va estar més encertat en el tram final de la partida. Manises C, va jugar amb Juan José, Ángel, Juan, José Ramón i Alberto, oferint una gran imatge encara que finalment no van poder guanyar en aquesta categoria.

Resultats de les finals jugades diumenge 2 de juliol:
- Final Tercera B
Caixa Popular Pobla Vallbona D - 70 - CPV Manises C - 60

- Final Segona
Paddock
Riba-roja B - 70 - Trinquet de Torrent C - 35

Lliuraren els trofeus i medalles Jesús Ros, alcalde de Torrent, Nadia Marín, regidora d’esports de Torrent, Francesc Carbonell, regidor de Benestar Social de Torrent i Juan Contreras, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana. El trinquet de Torrent ha gaudit de dos jornades de galotxa de qualitat amb alguns dels clubs més actius de la modalitat. El Club de Pilota de Torrent col·labora com és habitual en l’organització de les finals donant una gran imatge del seu treball i de la seues localitat, a més a més aconseguint dos subcampionats en aquesta edició.