Els millors especialistes de les tres parets es citen al Trofeu Diputació de València de Frontó

03/07/2017

Els millors especialistes de les tres parets es citen al Trofeu Diputació de València de Frontó

Ja està configurada una de les cites clàssiques i més rellevants de l’estiu, el Trofeu Diputació de València de Frontó, torneig en el qual les primeres figures del trinquet abandonen durant uns dies el seu hàbitat natural per enfrontar-se amb i contra els pilotaris més reputats de les competicions oficials d’aquesta disciplina.

El format de competició és similar al de les últimes edicions. Hi participaran 6 parelles que representaran a altres tants municipis, que seran distribuïdes en dos grups de tres per a la disputa de la fase regular. Una vegada concloses les sis partides programades, les dues formacions amb millor puntuació accediran a la final, confrontació que serà inèdita en tractar-se de contendents de grups diferents.

Bona prova de la importància d’aquest esdeveniment és la presència dels campions individuals de les competicions professionals, Puchol II i Moltó, qui debutarà en una competició oficial de frontó, a més del guanyador de la Lliga d’Escala i Corda, Pere Roc II, i d’imprescindibles de les grans cites com Genovés II.

La modalitat de frontó també està àmpliament representada amb la participació dels jugadors que solen copar les finals dels diferents campionats federatius, individuals o de parelles. En definitiva es tracta de reunir als millors exponents de la pilota de ‘tec’, situació que només esdevé durant l’any amb el Trofeu Diputació de València de Frontó.

Cal recordar que la Diputació de València també patrocina diverses de les competicions més rellevants de l’àmbit professional, cas de la Copa d’Escala i Corda i la de Raspall així com la Lliga de Raspall.

La competició començarà el 12 d’agost a Museros i finalitzarà el 17 de setembre a Almussafes. Mentrestant també visitarà els frontons de Paterna, Dénia, Xest i Vinalesa.

La configuració dels equips i la seva distribució en els grups és la següent:
GRUP A
Ajuntament de Museros: Moltó i Adrián de Museros
Ajuntament d’Almussafes: De la Vega i Adrián de Quart
Ajuntament de Xest: Pere Roc II i Pasqual de la Pobla.

GRUP B
Ajuntament de Paterna: Moro i Àlex.
Ajuntament de Vinalesa: Puchol II i Roberto.
Ajuntament de Dénia: Genovés II i Carlos de Massalfassar