Benidorm, Murla, Fondó i Sella completen les finals del Diputació d'Alacant

04/07/2017

Benidorm, Murla, Fondó i Sella completen les finals del Diputació d'Alacant

Ja coneixem tots els finalistes del Diputació d’Alacant, trofeu que enmarca les lligues de Llargues i de Palma, després de que el passat cap de setmana es resolgueran la tornada de semifinals de les eliminatòries pendents.

En primera de llargues, quedava per conèixer qui acompanyava a Campello en la final de Pedreguer. En este cas, l’equip de Benidorm, que portava un avantatge important de l’anada disputada en Parcent, aconseguia de nou la victòria al Palau d’Esports L’Illa, per 10 a 7 aconseguit així el pas a la final de la màxima categoria de llargues.

Murla assoleix la final de la primera de palma, després d’una intensa semifinal contra l’equip de Benidorm. En este cas, els benidormers no aconseguien arribar a la final després del bon fer de l’equip de Murla, que en l’anada queia per la mínima, 10 a 9, mentre que després, al carrer de Murla, aconseguia la victòria per 10 a 7, donant així la volta a l’eliminatòria i arribant així a la final de la màxima categoria de palma, en la que espera l’actual campió, l’equip d’Agost.

El Fondó de les Neus assoleix la final de la tercera de llargues després d’una trepidant semifinal, la més igualada de totes, contra l’equip d’Agost. Aquesta eliminatòria haguè de resoldres en el desempat després d’igualar-se les dos partides amb el marcador de 10 a 9. El desempat queia dos a zero per als de Fondó, que jugaran la final contra l’equip de Xaló.

El passat cap de setmana també servia per a que el club de Sella sumara un equip més a les finals, el tercer, sent així el club que més formacions aporta, una vegada més. En este cas, l’equip que és classificava era el de la categoria juvenil, que es desfeia en les semifinals de l’equp de Parcent, al que guanyava les dues partides per 8 a 6.

Totes les finals és disputaran al carrer Lluna de Pedreguer el pròxim cap de setmana, amb el següent programa:

Dissabte 8 de juliol
11.00 hores:
Final Juvenil: Benidorm - Sella
16.00 hores:
Final 3ª palma: San Vicent - Agost
18.00 hores:
Final 3ª llargues: Xaló - Fondó de les Neus

Diumenge 9 de juliol
9.30 hores:
Final 2ª palma: Sella - Benassau
11.30 hores:
Final 2ª llargues: Castells - Sella
13.00 hores:
Presentació Lliga a Perxa 2017
16.00 hores:
Final 1ª palma: Agost - Murla
18.00 hores:
Final 1ª llargues: Benidorm - Campello