Presentats els finalistes del Diputació d’Alacant a Pedreguer

06/07/2017

Presentats els finalistes del Diputació d’Alacant a Pedreguer

La Casa de la Cultura de Pedreguer acollia en la nit d’ahir la presentació dels jugadors finalistes del Trofeu Diputació d’Alacant 2017, on s’enmarquen la XXXIII Lliga a Llargues i la XXV Lliga a Palma.

Les finals es disputaran íntegrament a la localitat de la Marina Alta, que durant el pròxim cap de setmana, i coincidint amb les festes patronals, podrá gaudir de totes les finals d’aquesta edició del Trofeu Diputació, que a més, celebrarà al mes de juliol el 25 aniversari de la lliga a Palma.

L’acte d’ahir comptava amb la presència de l’alcalde de la localitat amfitriona, Sergi Ferrús, el Vicepresident de la Federació de Pilota i encargat de l’àmbit de les ratlles, Vicent Molines, i el Coordinador de Pilota de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner. Ferrús va agraïr a la Federació de Pilota l’oportunitat que és dona a Pedreguer de poder acollir l’organització d’unes finals d’aquesta magnitud, coincidint amb les festes grans de municipi, a més feia menció de l’estima de l’ajuntament per la pilota mencionant les obres portades a terme en el trinquet i comentava que enguany, que és un any molt especial per a la pilota a Pedreguer per la disputa d’aquestes finals, i també, perquè el pilotari professional de la localitat, Pere Ribes, serà el pregoner de les festes. Per la seua banda, Vicent Molines, feia menció especial al 25 aniversari que celebra la Lliga de Palma durant l’edició d’enguany, motiu pel qual s’està treballant amb la Diputació d’Alacant per organitzar un acte commemoratiu. Per últim el coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, va mostrar-se molt emocionat per poder assistir a aquesta presentació, ja que es feia a la seua comarca,  i en una competició en la que ell ha participat i fins i tot ha sigut campió de palma -“Agraïsc el treball dels companys del comité de ratlles i a la FPV per estar darrere d’aquestes competicions, sense aquest treball les lligues no podrien tindre l’èxit que tenen”-.

A més, i com no pot ser d’altra manera, tots els finalistes (14 equips) acudien a l’acte de presentació on tenien la primera pressa de contacte amb els seus rivals en la semana gran de les ratlles.

PROGRAMA DE LES FINALS:
Dissabte 8 de juliol:
11.00 hores:
Final Juvenil: Benidorm - Sella
16.00 hores:
Final 3ª palma: San Vicent - Agost
18.00 hores:
Final 3ª llargues: Xaló - Fondó de les Neus

Diumenge 9 de juliol
9.30 hores:
Final 2ª palma: Sella - Benassau
11.30 hores:
Final 2ª llargues: Castells - Sella
13.00 hores:
Presentació Lliga a Perxa 2017
16.00 hores:
Final 1ª palma: Agost - Murla
18.00 hores:
Final 1ª llargues: Benidorm - El Campello