Definides les seus i les dates de la fase final de la Copa de Raspall que continua a Genovés

07/07/2017

Definides les seus i les dates de la fase final de la Copa de Raspall que continua a Genovés

La fase final de la Copa de Raspall Professional - Diputació de València ja té dates i lloc, a més de conèixer un dels seus quatre semifinalistes, la parella de Marrahí i Sanchis. Solament falta resoldre, per tant, la incògnita relativa a quins tres equips l’acompanyaran en la següent ronda i l’ordre de classificació, fet que es coneixerà a partir dels resultats de les tres partides que queden per tancar la fase regular que es jugaran a Genovés, Llosa de Ranes i Castelló de Rugat.

El trinquet de Piles serà la seu de la primera semifinal, partida que es jugarà el divendres dia 14 i que enfrontarà al primer classificat del Grup B contra el segon del Grup A. La segona semifinal tindrà lloc a Bellreguard un dia després, el dissabte 15, i mesurarà a l’equip que acabe líder del Grup A contra el segon del Grup B. El títol es decidirà en el trinquet de Castelló de Rugat el dimecres 19 de juliol.

La pròxima jornada de la fase de grups es disputarà aquesta vesprada de divendres a partir de les 18:30 hores al trinquet de Genovés, on la parella de Moltó i Dorín (Ajuntament de Barxeta) buscaran certificar el seu pas a la fase final. Com a rivals tindran a la parella de Guille i Tonet IV (Ajuntament de Genovés) que ja no té opcions de quedar entre els dos primers equips del grup A, i per tant està matemàticament eliminada. Cal destacar que Guille substituirà al lesionat Guadi.

La competició continuarà el dissabte, al trinquet de la Llosa de Ranes, on la parella de Ian i Josep (Ajuntament de Dénia) jugaran contra Moncho i Coeter II (Ajuntament de Guadassuar), en un duel decisiu per a la parella de Ian que necessita una victòria per 25 a 10 o menys per a certificar el seu pas a semifinals.

La partida que tancarà esta ronda tindrà lloc a Castelló de Rugat el dimecres de la setmana vinent, i enfrontarà a Moltó i Dorín front a Sergio i Roberto.