Beniparrell i Riba-Roja, campions del Diputació de Frontó

07/07/2017

Beniparrell i Riba-Roja, campions del Diputació de Frontó

La jornada d’ahir coronava ja a les dos primeres formacions campiones del Trofeu Diputació de València - Campionat Autonòmic de Frontó Parelles.

El frontó de Massalfassar acollia ahir a partir de les 21.00 hores dos de les finals de les categories d’entre semana, la primera i la segona. Beniparrell i Alfara del Patriarca repetien la final dels últims anys convertint-se en un clàssic d’estes categories. Els de Beniparrell, Carlos i Ponce, anaven sempre amb un xicotet avantatge en el marcador respecte de Pepet i Emilio, que al final s’ampliava un poc més acabant la partida amb un 41 a 32 final per als de l’Horta Sud.

Acte seguit arrancava la final de segona entre semana que protagonitzaven els equips de Riba-Roja i La Pobla de Vallbona. Per l’equip de Riba-Roja formaven Calles i Santi, mentre que a la contra tenien a Iván “Tou” i Javi.  Va ser una final molt entretinguda, amb quinzes a destacar per les dos parts. Al tram final de la partida els de Riba-Roja van cometre menys errors i van poder aconsegui la victòria final per 41 a 34.

Van lliurar els trofeus les autoritats presents, Carles Fontestad i Joan Morant, alcalde i regidor de Massalfassar respectivament, acompanyats pel Vicepresident de la Federació Daniel Novejarque.