Massalfassar presentà els finalistes del Diputació de Frontó

07/07/2017

Massalfassar presentà els finalistes del Diputació de Frontó

La sala d’usos múltiples del municipi de Massalfassar acollia ahir per la nit la presentació de tots els finalistes del Campionat Autonòmic de Frontó Valencià - Trofeu Diputació de València.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde amfitrió, Carles Fontestad, qui es mostrava molt orgullós de rebre per primera vegada en el seu poble unes finals d’aquest nivell. Joan Morant, Regidor d’Esports de Massalfassar agraïa la confiança depositada en el municipi per part de la Federació per escollir Massalfassar com seu de les finals. Daniel Novejarque, Vicepresident de la Federació de Pilota, es mostrava molt satisfet amb les reformes que el consistori local ha dut a terme en el frontó i que han possibilitat l’acollida de les finals d’aquest Trofeu Diputació de València. Gabi Soler, president del Club de Pilota local, extenia la mà del club per a col.laborar en allò que és puguera necessitar i a més recalcava que també eren protagonistes actius d’aquestes finals ja que el diumenge un dels seus equips disputarà la final de 3ª d’entre setmana.

L’acte, com no pot ser d’altra manera, comptava amb la presència de tots els equips finalistes així com d’un bon nombre d’aficionats.

PROGRAMA DE LES FINALS:
PROGRAMA DE LES FINALS:
Dijous 6:
20.00 hores: Presentació Finalistes
21.00 hores: Final 1ª Entre Semana
22.00 hores: Final 2ª Entre Semana
————
Divendres 7:
20.00 hores: Final 1ª CATEGORIA
La Pobla de Vallbona - Cheste A
————
Diumenge 9:
17.30 hores: Final 3ª Entre Semana
18.30 hores: Final 3ª Categoria
19.30 hores: Final 2ª Categoria