Pedreguer acull les finals del Diputació d'Alacant

07/07/2017

Pedreguer acull les finals del Diputació d'Alacant

La localitat de Pedreguer, a la Marina Alta, acollirà durant aquest cap de setmana les finals del Trofeu Diputació d’Alacant, es dir, les finals de les lligues de llargues i de palma.

Enguany aquestes finals, que ja de per sí són una festa, coincidiran amb les festes patronals de Pedreguer, de les que Pere Ribes, pilotari professional d’escala i corda serà el pregoner. Per tant, s’enmarquen dins de la programació festiva de la localitat de Pedreguer, fent així partícep a tota la població de les finals Autonòmiques tant de llargues com de palma.

La programació de les partides estableix tres finals per a la jornada de demà dissabte, que arrancarà pel matí a les 11.00 hores amb la disputa de la final juvenil, entre els equips de Sella i Benidorm. Per la vesprada, i a partir de les 16.00 hores, tindrà lloc la final tercera de palma, amb les formacions de Sant Vicent i Agost. A continuació, sobre les 18.00 hores tancarà la vesprada la final de la tercera categoria de llargues, amb els equips de Fondó de les Neus i Xaló.

Ja en la jornada del diumenge, pel matí, a les 9.30 hores, arrancarà la matinal la final de la segona categoria de palma, amb els equips de Sella i Benasau, mentre que a partir de les 11.30 hores Sella repetirà final, en este cas, contra Top Recambios Castell de Castells. Per la vesprada del diumenge arriben els plats forts amb les finals de les màximes categories, tant de palma com de llargues. A partir de les 16.00 hores Agost defensarà el títol en palma contra la formació de Murla, mentre que a partir de les 18.00 hores, Campello i Benidorm lluitaran pel títol de campions de llargues.