Les semifinals de la Copa d’Escala i Corda – Diputació de València s’inicien a Vilamarxant

07/07/2017

Les semifinals de la Copa d’Escala i Corda – Diputació de València s’inicien a Vilamarxant

Les semifinals de la X Copa d’Escala i Corda - Diputació de València s’iniciaran demà per la vesprada a partir de les 18:30 hores al trinquet de Vilamarxant amb la disputa de la primera semifinal que enfrontarà a la parella de Pere Roc II i Jesús (Ajuntament de Lliria) front a l’equip de Marc i Pere (Ajuntament de Montserrat).

Els vigents campions liderats per Pere Roc II hauran de lidiar amb el fet que Jesús tinga d’eixir de la corda com ve realitzant durant tot el campionat, mentre que a la contra estarà la parella de Montserrat que s’ha mostrat molt sòlida durant tot el torneig, i sols han perdut una partida i per la mínima.

Per tant, ens espera una semifinal de gran atractiu i que a priori ha de ser molt igualada, on els xicotets detalls seran decisius. Tots quatre jugadors tenen una gran experiència en la disputa de partides rellevants, encara que per al jove Marc de Montserrat serà la seua primera gran semifinal d’un torneig que disputarà com a titular de l’equip, ja que en l’edició del 2016 de la Lliga Professional va disputar la primera partida de la ronda de semifinals com a substitut de Miguel de Petrer.

En definitiva, tots els que s’acosten fins el recinte del Camp de Túria podran presenciar un duel d’alt voltatge, on estarà en joc un bitllet per a la gran final que es disputarà el dissabte dia 15 a partir de les 18:00 hores al trinquet de Lliria.

El rival del guanyador a Vilamarxant, serà l’equip que aconseguisca imposar-se en la segona semifinal que es disputarà el dimarts dia 11 de Juliol a partir de les 18:30 hores al trinquet de Massamagrell. Aquesta enfrontarà a la parella de Puchol II i Monrabal (Ajuntament de Vinalesa) front a la formació de Genovés II i Salva (Ajuntament de Murla). Cal destacar que la parella de Vinalesa estarà condicionada pel fet que el seu mitger, Monrabal eixirà de la corda.