Beniparrell-Quart, Faura-Foios, les semis de El Corte Inglés de Galotxa

07/07/2017

Beniparrell-Quart, Faura-Foios, les semis de El Corte Inglés de Galotxa

Aquest cap de setmana comencen les semifinals en la categoría absoluta de la 42ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés.

En la primera de les eliminatòries pel títol es jugaran una plaça per a la gran final les formacions de Kiwa Quart i de l’Ajuntament de Beniparrell. La classificació definitiva del grup fou encapçalada pels del Camp de Morvedre, que afronten la fase final com a principals candidats a emportar-se’l, després de guanyar dues de les tres darreres edicions del torneig. L’equip format per Javi “Moro” de Massalfassar, Guillermo del Puig, Juan Carlos “Xato” d’Almenara, Juan Castillejo i Bervis, es un dels més potents en la historia de la modalitat. La partida de demà es jugarà en el carrer de pilota “El Surdo” de Beniparrell, equip que ha aconseguit tornar a una fase final en la máxima categoría, al haver completat la lliga regular en quarta posición, Julian, Herrera, Luis, Toni, jugadors components i formats a Beniparrell han d’estar d’enhorabona.

L’Inmobiliaria Palanca Foios i el CPV Faura quedaren en segona i tercera posició en la primera fase, el que els farà enfrontar-se entre si per poder jugar la final que tindrà lloc el dissabte 22 de juliol en el carrer de pilota de Godelleta. En aquesta eliminatoria els protagonistes serán de varies poblacions, ja que en els de Foios el seu bot titular es Carlos de Massalfassar, mentre que el mitger es Pepet d’Alfara del Patriarca. Per part de Faura el rest, que es va proclamar recentment campió individual de galotxa, es Julian Marti de Moncada. La partida d’anada tindrà lloc en el recinte de la població de les Valls.

En la categoría juvenil la classificació final de la lliga regular ens han deixat els emparellaments següents: Ovocity Marquesat jugarà contra Beniparrell, la primera partida en el carrer d’Alfarp, mentre que Caixa Popular Meliana i Lanzadera Montserrat s’enfrontaran en el recinte de la localitat de l’Horta Nord.