Benidorm nou rei de la lliga a llargues - Agost domina en palma

10/07/2017

Benidorm nou rei de la lliga a llargues - Agost domina en palma

El Trofeu Diputació d’Alacant 2017, en la seua modalitat de llargues té nou rei, en este cas, l’equip de Benidorm (Jose Luis, Joan, Vicent, Rafa, Royo i Navarro). La formació de la Marina Baixa venia fent una lliga molt completa que va ratificar en la jornada d’ahir, al carrer La Lluna de Pedreguer guanyant la final de la màxima categoria davant el gran equip de El Campello (Martinez, Mario, Vicent, Carlos i Jose).

Arrancava la partida amb Benidorm molt fort, arribant a posar en el marcador un 6 a 1 que pareixia que s’acabaria ràpid la final, però res més lluny de la realitat. En eixe moment reaccionava amb l’espenta de tots els seus seguidors l’equip de El Campello, capitanejat pel veterà Martines, fins poder posar un 7 a 4 en el marcador. A partir d’eixe moment, de nou els benidormers reaccionaven i acabaven guanyant la partida, i el trofeu pel resultat de 10 a 5.

Agost continua el seu mandat en la lliga de palma.

Per la seua banda, i parlant ja de palma, Agost demostrava de nou que és el millor equip d’aquesta modalitat, després d’una lliga regular en la que indubtablement havia estat el millor equip, tot i que la final va estar prou igualada. El seu rival, Murla (Salva, Manel, Giner, Guillem i Sergio) feien una molt bona partida en el que aconseguir apretar en el marcador als d’Agost (Sergi, Ramón, Jose, Óscar i Miguel Àngel). Al final, la partida acabava amb el resultat de 10 a 7 per Agost, que sumen el seu tercer títol consecutiu després dels aconseguits en 2015 i 2016.

Lliuraven els trofeus Josep Miquel Moya, Director General de l’Esport, Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer, Sebastià Giner, Coordinador de Pilota de la GVA, l’alcalde d’Agost, Luis Vicente, el Regidor d’Esports de Benidorm, Arturo Cabrillo, l’alcalde de El Campello, Benjamí Soler i Vicent Molines, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.