Sella, Xaló i Benidorm completen el quadre de campions de Llargues

10/07/2017

Sella, Xaló i Benidorm completen el quadre de campions de Llargues

Sella, que era el club amb més finalistes tenia en el Trofeu Diputació d’Alacant, aconseguia la victòria en la segona categoria de llargues davant la formació de Castell de Castells. Per Sella formaven Carlos, David, Jaume, Luis i Miguel, mentre que per Castells, els jugadors que jugaven eren Àlvaro, Jose Luis, Vicent, Carlos i Santi. La partida fou la més llarga de totes les finals, amb més de 2 hores i quart de pilota, i acabava amb el resultat de 10 a 6 per als de Sella.

Xaló és convertia en el campió de la tercera categoria de llargues, després de guanyar en la final, disputada el dissabte, a l’equip de Fondó de les Neus. En un principi l’equip de Fondó presentà batalla però anà diluint-se a poc a poc davant un bon equip de Xaló, format per Jesús, Miguel Angel, Quico, Joan, Hèctor i Pedro. Per Fondó s’alineaven Salva, Miquel, Antonio, Fernando, Cristian i Pedro. Cal destacar, que en esta categoria disputaven la final els equips que durant la lligueta acabaven en tercera i quarta posició, de fet, els de Fondó hagueren de passar la prèvia contra l’equip de Nàquera per assolir les semifinals.

En juvenils, la superioritat de Benidorm sobre tots els seus rivals ha estat palesa durant tota la lliga. Així el va ratificar en la final davant l’equip de Sella, al que guanyava per 8 a 2. Jose Luis, Paco, Rafa i Navarro aconseguien el doblet per al club de Benidorm. Per Sella, competien Llorenç, Toni, Luis, Joan i Vicent, un equip jove i amb molta qualitat que segurament l’any que vé ja serà capaç de doblar les seus prestacions.