Marc i Pere s’enfrontaran en la final de la Copa al guanyador de Massamagrell

10/07/2017

Marc i Pere s’enfrontaran en la final de la Copa al guanyador de Massamagrell

La dècima edició de la Copa Professional d’Escala i Corda ja coneix el seu primer finalista, la formació representativa de l’Ajuntament Montserrat de Marc i Pere que es va imposar el passat divendres als vigents campions, la parella de Lliria de Pere Roc II i Jesús. La primera semifinal disputada al trinquet de Vilamarxant va finalitzar amb el resultat de 60 per 45.

El rival dels de Montserrat en la gran final serà el guanyador de la segona semifinal que es disputarà demà dimarts per la vesprada a partir de les 18:30 hores al trinquet de Massamagrell. La mateixa enfrontarà a la parella de Vinalesa de Puchol II i Monrabal front a la formació de Murla de Genovés II i Salva.

En la formació de Vinalesa serà de la partida Monrabal qui finalment s’ha recuperat de la lesió en el dit anul.lar de la mà dreta. El jugador de Vilamarxant ha realitzat diversos entrenaments i les sensacions en els mateixos han sigut totalment satisfactòries, això sí en la semifinal com ha vingut realitzant durant tot el campionat haurà d’eixir de la corda.

Retornant al duel de Vilamarxant, tots els assistents van poder gaudir d’una molt bona partida, intensa i emocionant. Els quatre pilotaris van protagonitzar jugades de mestres, però especialment protagonista va ser Marc que va estar impressionant i va rebre nombrosos aplaudiments del respectable.

Amb aquesta victòria, Marc s’ha classificat per a la seua primera final d’una de les tres grans competicions professionals. També, serà la primera final de la Copa Professional que disputarà Pere de Pedreguer, que fins al moment únicament ostenta en el seu palmarès una Lliga Professional d’Escala i Corda aconseguida la temporada passada.