Benassau i Sant Vicent guanyen en palma

10/07/2017

Benassau i Sant Vicent guanyen en palma

A més de la victòria d’Agost en la primera categoria, els equips de Benassau i Sant Vicent són els que completen el quadre de campions en la modalitat de Palma.

Dissabte per la vesprada arrancava amb la disputa de la final de la tercera categoria de palma entre els equips de Sant Vicent i Agost. Sant Vicent, que havia sigut amb diferència l’equip més regular de la lliga, començava fort en la final. La partida, que resultava molt entretinguda per al públic, acabava amb el resultat de 10 a 6 per als de Sant Vicent, que jugaven amb Paco, Santacreu, Fernando, Ximo i Sergi. Per Agost, disputaven la final Paco, Cano, Nacho, Ramón i Hèctor.

La final de segona de palma, que tenia lloc a primera hora del diumenge, enfrontava a les formacions de Sella i Benassau. Els primers disputaven aquesta final minvats ja que part dels seus jugadors havien de disputar la final de segona de llargues en el mateix matí. Aquest fet va ser determinant per a que els de Benassau obtinguessin una victòria prou còmoda. Per Sella disputaven la final Sergio, Adrià, Dani, Dani Mesa i Javi, mentre que per Benassau amb tots els seus efectius, jugaven Hèctor, Jordi, Fran, Pau i Moisés. A la fi, Benassau s’alçava amb el trofeu de campions pel resultat de 3 a 10.