Pablo i Canari semifinalistes de la Copa Professional de Raspall

10/07/2017

Pablo i Canari semifinalistes de la Copa Professional de Raspall

Al trinquet de la Llosa de Ranes es va disputar l’última jornada de la fase regular del grup B de la III Copa Professional de Raspall – Diputació de València, duel que va enfrontar a la parella de Ian i Josep (Ajuntament de Dénia) front a la formació de Moncho i Coeter II (Ajuntament d’Oliva – Savipecho).

La formació capitanejada per Ian, únicament va poder aconseguir la victòria per la mínima, 25 per 20. Per tant, i a pesar de la victòria s’han quedat eliminats matemàticament de la lluita per accedir a les semifinals del torneig. Ian i Josep en cap moment es van encontrar còmodes, mentre que els seus adversaris signaven una gran actuació al jugar sense pressió, inclús van aconseguir igualar la partida a 20. L’últim joc que ja era intranscendent, se’l va emportar la parella de Dénia, sumant dos dels tres punts en joc.

Amb aquest resultat es classifiquen per a semifinals l’equip de Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló) com a primer de grup, amb 6 punts, i la formació de Pablo i Canari (Ajuntament de Xàbia) com a segon de grup, també amb 6 punts.

En el grup A encara falta per jugar una partida que tindrà lloc el pròxim dimecres a partir de les 18:30 hores al trinquet de Castelló de Rugat. El duel enfrontarà a la parella de Moltó i Dorin (Ajuntament de Barxeta) front a la formació de Sergio i Roberto (Ajuntament d’Alzira).

Serà una partida decisiva per conèixer els semifinalistes del grup B, ja que el passat divendres al trinquet de Genovés, Moltó i Dorin sols van poder imposar-se a la parella de Guille i Tonet IV per un ajustat 25 per 15.

Aquesta ronda de semifinals s’iniciarà aquest pròxim divendres al trinquet de Piles amb una partida que enfrontarà al primer del grup A, Marrahí i Sanchis front al segon del grup A. Mentre que la segona semifinal tindrà lloc al trinquet de Bellreguard i mesurarà a la parella de Pablo i Canari front al primer del grup A. Per la seua part, la gran final tindrà lloc el dimecres 19 de juliol al trinquet de Castelló de Rugat.