Tot llest per a les semis de l'Individual Autonòmic d'Escala i Corda

11/07/2017

Tot llest per a les semis de l'Individual Autonòmic d'Escala i Corda

Amb la lliga regular ja completada en totes les categories, la fase final del 8é Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda començarà el pròxim cap de setmana amb les primeres partides de semifinals.

En la categoría absoluta serán Pasqual de la Pobla de Vallbona i Joan Josep de Tavernes de la Valldigna els que lluiten per la primera plaça a la final. El seu rival serà el guanyador entre Juan de Guadassuar i “Terio” de l’Eliana, que juga pel club de Quart de les Valls. Les partides d’anada es jugaran al trinquet de la Pobla de Vallbona, en el cas del primer emparellament, i en el trinquet de Guadassuar, en el cas del segon.

La divisió de plata tindrà a Bernat de Sueca i Borja de Lliria en la seua primera eliminatoria, mentre que Edu, també de Lliria, i Jose Luis de Meliana completaran el quadre de semifinals en segona. Ja en tercera A son Joan del CPV Tamborí i Ximo de Xilxes els que jugaran la primera eliminatoria, jugant en la segona Paco de Xilxes i Oscar del CPV Torrent. Luis d’Alberic amb Carlos de Riba-roja, i Alex de Sueca amb Ruben de Xilxes, serán els protagonistas de les semifinals de tercera B. Per últim, pero no menys importants, la lluita pel nou titol de Veterans comptarà amb Vicent de Carlet i Pedro d’Onda en la primera semifinal, jugant Jose Luis de Borriol i Julio de Genoves en la segona.