Puchol II i Monrabal disputaran la final de la Copa d’Escala i Corda front a Marc i Pere

12/07/2017

Puchol II i Monrabal disputaran la final de la Copa d’Escala i Corda front a Marc i Pere

El trinquet de Massamagrell va decidir ahir per la vesprada el segon finalista de la X Copa Professional d’Escala i Corda – Trofeu Diputació de València. Aquest serà la parella representativa de Vinalesa integrada per Puchol II i Monrabal que va superar pel resultat de 60 per 45 a l’equip de Murla format per Genovés II i Salva.

Va ser una gran semifinal, amb jugades de gran qualitat per part dels quatre jugadors i a més el Tio Pena es va omplir com en les gran ocasions, amb un gran ambient que va dur en volandes als jugadors.

La primera part de la semifinal va estar dominada per Genovés II i Salva, sobretot en el marcador, ja que el joc era molt parell. En aquest tram, l’escaleter va fer les delícies del respectable amb jugades meravelloses, mentre que el mitger ho passava tot i quan tenia d’atacar també ho feia amb gran eficàcia.

A l’altra part de la corda, Puchol II i Monrabal a pesar d’estar jugant bé, no podien anotar-se quasi cap joc, fet que es reflectia en el marcador que després d’hora i mitja tirant-li, indicava un 40 per 20 favorable a la parella de Genovés II i Salva.

Però encara quedava molta partida, i a partir d’aquest moment els de Murla van acusar l’esforç. Primer cada equip va aconseguir un joc, 45 per 25, però a partir d’aquest moment i a pesar de tindre nombrosos Vals, Genovés II i Salva ja no van poder aconseguir cap joc més. Puchol II i Monrabal van aconseguir la igualada a 45 jugant barbaritats, ja que els seus rivals van intentar per totes les vies conservar el seu avantatge, fet que no van aconseguir. Finalment, els tres últims jocs van caure amb autoritat del costat de la formació liderada per Puchol II, que va exercir de número u per convertir-se en el protagonista del final de la partida.

El títol es decidirà el pròxim dissabte a partir de les 18:00 hores al trinquet de Llíria. Puchol II i Monrabal jugaran contra l’equip de Montserrat de Marc i Pere, que van eliminar en la primera semifinals als encara vigents campions, Pere Roc II i Jesús.

Abans, demà dijous a partir de les 12:00 hores en l’Ajuntament de Llíria es presentarà la final de la X Copa d’Escala – President de la Diputació de València 2017.