Castelló de Rugat decideix els semifinalistes del grup A en la Copa de Raspall

12/07/2017

Castelló de Rugat decideix els semifinalistes del grup A en la Copa de Raspall

La fase regular de la III Copa de Raspall – President de la Diputació de València acaba aquesta vesprada de dimecres al trinquet de Castelló de Rugat on l’equip de Barxeta de Moltó i Dorín jugarà contra el d’Alzira format per Sergio i Roberto.

Es tracta d’una partida decisiva ja que el resultat de la mateixa determinarà qui passa a semifinals en el Grup A. Hi ha tres candidats a dos places, els equips protagonistes de la confrontació, així com la parella de Ricard i Brisca (El Poble de Castelló).

A Sergio i Roberto únicament els val una victòria contundent, mentre que Moltó i Dorín amb únicament sumar dos jocs s’assegurarien el seu pas a semifinals com a primers de grup.

Aquesta ronda de semifinals s’iniciarà aquest pròxim divendres al trinquet de Piles amb una partida que enfrontarà a la parella de Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló) front al segon del grup A. Mentre que la segona semifinal tindrà lloc al trinquet de Bellreguard i mesurarà a la parella de Pablo i Canari (Ajuntament de Xàbia) front al primer del grup A. Per la seua part, la gran final tindrà lloc el dimecres 19 de juliol al trinquet de Castelló de Rugat.

La classificació de la fase regular a falta de l’últim compromís és la següent:
Grup A
1 – Moltó i Dorín – 6 punts – 2 partida jugades - +35
2 – Ricard i Brisca – 6 punts – 3 partides jugades - +15
3 – Sergio i Roberto – 3 punts – 2 partides jugades - -5
4 – Guadi i Tonet IV – 0 punts – 2 partides jugades - -45

Grup B
1 – Marrahí i Sanchis – 6 punts – 3 partides jugades -+30
2 – Pablo i Canari – 6 punts – 3 partides jugades - +5
3 – Ian i Josep – 5 punts – 3 partides jugades - 0
4 – Moncho i Coeter II – 1 punts – 3 partides jugades - -35