Julio i Mario campions dels

12/07/2017

Julio i Mario campions dels "XII Individuals Sub-16 i Sub-18 d'Escala i Corda"

Julio Palau del CPV Alginet s’ha proclamat campió del XII Individual Sub-18 d’Escala i Corda al imposar-se en una intensa i disputada final, pel resultat de 60 per 45, a Yago Verdu del CPV Castalla, mentre que Mario Casades del CPV Riba-roja s’ha coronat com a campió del Individual Sub-16 al superar en una disputadíssima final a Edu Gasent del CPV Llíria.

La jornada de finals dels individuals de les escoles de tecnificació s’ha completat al trinquet de Riba-roja del Túria, amb la disputa de les finals per les terceres posicions. En l’Individual Sub-18, la tercera posició l’ha ocupada David Lostado del CPV Algimia d’Alfara que s’ha imposat a Jesús Saiz del CPV Alfara de la Baronia pel resultat de 60 per 35. Pel que fa a l’Individual Sub-16, aquest tercer escalo del pòdium ha sigut per Andrés Sancho del CPV Riba-roja del Túria que ha superat a Alex Catalan del CPV Onda, pel resultat de 60 per 35.

Cal destacar el nivell dels huit protagonistes que han fet les delícies dels espectadors que s’han acostat fins al trinquet del Camp del Turia, jugant partides de gran nivell amb constants intercanvis, igualtat, alternances en el marcador i colps de mestres.

Han lliurat els trofeus l’alcalde de Riba-roja del Túria, Robert Raga, la regidora d’Esports, Joventut i Dona de Riba-roja del Túria, Lola Verdeguer, i el director del CESPIVA i de les escoles de Tecnificació, Alvaro Navarro.

Pòdium de l’Individual Sub-18 d’Escala i Corda de 2017:
1º - Julio Palau del CPV Alginet
2º - Yago Verdu del CPV Castalla
3º - David Lostado del CPV Algimia d’Alfara
4º - Jesús Saiz del CPV Alfara de la Baronia

Pòdium de l’Individual Sub-16 d’Escala i Corda de 2017:
1º - Mario Casades del CPV Riba-roja del Túria
2º - Edu Gasent del CPV Llíria
3º - Andrés Sancho del CPV Riba-roja del Túria
4º - Àlex Catalan del CPV Onda