Les parelles de Moltó i Ricard completen les semifinals de la Copa de Raspall

13/07/2017

Les parelles de Moltó i Ricard completen les semifinals de la Copa de Raspall

La fase regular de la III Copa de Raspall – President de la Diputació de València va concloure ahir per la vesprada al trinquet de Castelló de Rugat on la parella de Barxeta de Moltó i Dorín es va imposar a la formació d’Alzira de Sergio i Roberto pel resultat de 25 per 15.

Amb aquesta victòria la parella liderada pel vigent campió del Individual Professional i de la Lliga de Raspall es va assegurar el liderat del grup A, al haver sumat les seues tres partides de la fase de grups per victòries. A més, aquest resultat també va comportar la classificació automàtica com a segon de grup de l’equip representatiu del Poble de Castelló integrat per Ricard i Brisca.

La partida va estar molt disputada, Sergio i Roberto van intentar l’heroica, però a la contra es van trobar a un gran Moltó que va demostrar novament que és el número u de la modalitat.

La fase més emocionat de la Copa s’iniciarà aquest pròxim divendres al trinquet de Piles, on es disputarà la primera semifinal que serà un derbi amb els dos equips del Poble de Castelló cara a cara, és a dir Marrahi i Sanchis front a Ricard i Brisca. Serà una partida on Marrahí i Ricard, ambdós de Villanueva de Castellón lluitaran pel tro de millor jugador de la localitat.

La Copa continuarà el dissabte al trinquet de Bellreguard amb la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a la parella de Barxeta de Moltó i Dorín front al segona classificat del grup B, la formació de Xàbia de Pablo i Canari.

Els dos vencedors de les semifinals es voran les cares el pròxim dimecres dia 19 de Juliol en la gran final que tindrà lloc al trinquet de Castelló de Rugat.