Godelleta es prepara per a les finals de El Corte Inglés

13/07/2017

Godelleta es prepara per a les finals de El Corte Inglés

Aquesta setmana coneixerem als finalistes absoluts, ja que a la gran final només pasaran dos equips d’entre Quart de les Valls, Beniparrell, Faura i Foios.

Després de les partides d’anada de les semifinals de la categoría absoluta de la 42ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, les formacions de Kiwa Quart A i Inmobiliaria Palanca Foios es postulen com a favorites. El carrer de pilota de Godelleta, que acollirà les finals de primera el pròxim dissabte 22 de juliol, i la resta de partides el diumenge 23, ja està preparant-se per a ser la seu de les finals més importants de galotxa en el 50 aniversari del seu club local.

En la primera semifinal, que tenia a l’Ajuntament de Beniparrell i al Kiwa Quart com a protagonistas, i que vivía la seua partida d’anada en el carrer de pilota del club de l’Horta Sud, els vigents campions i defensors del títol, Quart de les Valls, aconseguia una important victoria, deixant als locals en 15. La partida de tornada en el carrer Valencia de Quart de les Valls pot pareixer un tràmit, pero cal recordar que enguany la formació del Camp de Morvedre va caure en casa en una partida de la lliga regular, i que els de Beniparrell acudiran més motivats que mai, ja que voldran llavar la imatge oferida als seus seguidors en la derrota de la setmana pasada. A l’altre costat del quadre ens trobem una eliminatoria més nivellada, ja que els jugadors de l’Inmobiliaria Palanca Foios només guanyaven en el carrrer de Faura per un joc. La poca distancia entre les dues formacions permet als dos somniar amb la final, tot i que jugar la tornada en el carrer de l’Horta Nord afavoreix lleugerament als jugadors locals de Foios.

Respecte a la categoria juvenil les formacions de Beniparrell i Meliana s’alçaren amb la victoria davant Marquesat i Montserrat, respectivament. Els joves de Beniparrell, que defensen el títol aconseguit al 2016, guanyaven a domicili 30 a 50 al carrer d’Alfarp, i aquesta setmana afrontaran la partida de tornada quatre jocs per davant dels seus rivals. Meliana, per la seua part, haurà de visitar el carrer de Montserrat, i fer valer el 50 a 25 de l’anada.

El pròxim dimarts, a les 20 hores, en la seu d’El Corte Inglés del carrer Colon, nº27, 6ª planta, tindrà lloc l’acte oficial de presentació de les finals.