Presentada la Final de la Copa President de la Diputació

13/07/2017

Presentada la Final de la Copa President de la Diputació

L’ajuntament de Llíria acollia este migdia la presentació de la final de X Trofeu President de la Diputació de València.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde la localitat, Manuel Civera, qui estava acompanyat per Conrado Ferrando, Vicepresident de la FPV, Alfredo Hernando de Valnet, i com no, representants dels dos equips finalistes, Marc i Puchol II.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet per l’elecció del trinquet municipal com a seu per a les finals i ha donat la benvinguda als jugadors desijant sort als dos. Conrado Ferrando, ha avançat com a primícia que la partida serà retransmessa en directe per les càmeres de Mediterràneo TV. Pel que als esportistes, ambdós s’han llançat lloances, tot i que són amics i companys d’entrenament amb el grup Pilota 2.0 asseguren que dins de la canxa són uns autèntics rivals, com deia Puchol II. En la mateixa línia argumentava Marc qui a més, afegia que el trinquet li agrada per les seues dimensions, on pensa que podrà desplegar tot el seu potencial. A més, el de Montserrat assegura que Pere i ell estan en plenitud de condicions i que considera la final com un premi després de la lesió que va patir en el seu dit polze de la mà dreta.

Per tant, tot està ja dit de cara a la final que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 15 de juliol, a partir de les 18.00 hores al trinquet de Llíria, com deiem, en directe per les càmeres de Mediterràneo TV.