Piles i Bellreguard decideixen els finalistes de la Copa de Raspall

14/07/2017

Piles i Bellreguard decideixen els finalistes de la Copa de Raspall

Les semifinals de la III Copa de Raspall – President de la Diputació de València arranquen aquesta vesprada al trinquet de Piles. A partir de les 18:30 es disputarà la primera semifinal que enfrontarà a dos conjunts representatius del Poble de Castelló, de roig jugarà la parella de Marrahí i Sanchis, mentre que a la contra i de blau jugaran Ricard i Brisca.

A priori es presenta una partida molt igualada amb dos equips que han demostrat encontrar-se en un gran estat de forma en la fase regular, en la qual únicament han perdut una partida cadascun d’ells.

El duel també tindrà l’al.licient d’enfrontar-se dos rests de la mateixa població, Marrahí i Ricard que lluitaran per consagrar-se com el millor jugador de la localitat. A més, en el cas de Marrahí serà una semifinal molt especial, ja que suposarà el seu retorn a la fase final d’un torneig oficial desprès del seu calvari de lesions.

La segona semifinal tindrà lloc el dissabte a partir de les 18:30 hores al trinquet de Bellreguard, una confrontació que enfrontarà a la parella de Barxeta de Moltó i Dorín front a la formació de Xàbia integrada per Pablo i Canari.

La parella liderada pel vigent campió del Individual Professional i de la Lliga Professional, es postula com a favorita ja que han saldat els tres compromisos de la fase regular de la Copa per victòries. En tots tres, Moltó ha demostrat la seua condició de número u i s’ha mostrat inexpugnable.

A pesar d’això, Pablo i Canari segur que afrontaran la semifinal amb il.lusió i confiança, a més van realitzar una gran inici de Copa al aconseguir dos victòries contundents en els seus dos primers compromisos, encara que en la tercera partida van caure amb contundència front a Marrahí i Sanchis, fet que els va relegar fins a la segona plaça del grup B.

En aquest duel també hi haurà rivalitat poblacional, ja que Moltó es mesurarà a Pablo, tots dos de Barxeta. Mentre que Dorin ho farà amb Canari, dos jugadors fets al trinquet de Xeraco.

Els dos equips vencedors de les semifinals es voran les cares el pròxim dimecres dia 19 de Juliol en la gran final que tindrà lloc al trinquet de Castelló de Rugat.