El Trofeu d'Estiu afronta les seues semifinals

14/07/2017

El Trofeu d'Estiu afronta les seues semifinals

La quarta edició del Trofeu d’Estiu d’Escala i Corda ja està pensant quasi en les finals, que tindran lloc en el trinquet de Vilamarxant, tot i que els pròxims dies es tancaran les eliminatòries prèvies.

En el cas de la máxima categoría l’equip de Sueca haurà de recorrer a l’èpica en la seua semifinal contra Torrent. En la partida d’anada, que es va jugar en el trinquet torrentí, el marcador fou favorable als locals 60 a 20, de manera que la formació de la Ribera deurà jugar de manera perfecta si volen aconseguir aplegar a la gran final absoluta. A l’altra eliminatoria, on Riba-roja A i Faura A son els protagonistas, encara han de disputar les dos partides, ja que la d’anada es va suspendre per pluja la setmana pasada.

En la divisió de plata la primera semifinal tindrà a Moncada A i Riba-roja B com a contendents, completant el quadre l’enfrontament entre Faura i Godelleta, que jugaren ahir la seua primera partida, on els jugadors del club de la Foia de Bunyol s’alçaren amb una important victòria a domicili. El trinquet d’Algimia, seu del CPV Faura per a la competició, fou l’escenari on Godelleta aconseguia un important 50 a 60 que pot ser determinant.

El club de Torrent es protagonista en les semifinals de la divisió de bronze, ja que el Torrent C va guanyar en casa al Moncada B, amb certa facilitat, mentre que el Torrent B va caure per dos jocs davant el Faura C, i ara haurà de remontar fora de casa en una complicada partida de tornada.

Ja en quarta A son el Foios B i el Xilxes els que s’avançaren davant Onda A i Torrent D, en les seues respectives partides d’anada. Al Torrent F li caldrà remuntar davant el Moncada D en la tornada de quarta B, mentre que l’Amics de la Ribera A jugarà davant el Torrent G amb set jocs per davant en l’altra semifinal. Per últim, en quarta C, la Ribera B i el Sueca B tenen peu i mig en la final, després de guanyar a l’Onda B i el Borbotó en les primeres partides.