El campió de la Copa d’Escala i Corda es decideix al trinquet de Lliria

14/07/2017

El campió de la Copa d’Escala i Corda es decideix al trinquet de Lliria

Puchol II i Monrabal de roig, i Marc i Pere de blau seran els protagonistes de la gran final de la X Copa Professional d’Escala i Corda – President de la Diputació de València que es disputarà demà dissabte a partir de les 18:00 hores al trinquet de Lliria i serà retransmesa en directe per Mediterráneo TV a nivell autonòmic.

Tant la parella de Puchol II i Monrabal (Ajuntament de Vilanesa) com la de Marc i Pere (Ajuntament de Montserrat) arriben en un gran estat de forma i amb la màxima il•lusió per conquistar aquesta dècima edició de la Copa.

Per a la formació de Vinalesa, en la qual el seu mitger Monrabal haurà d’eixir de la corda com ha realitzat durant tota la competició, serà una oportunitat de sobreposar-se a la derrota en la final de la temporada passada en la qual van ser superats per Pere Roc II i Jesús en la final disputada al trinquet de Pelayo.

Pel que fa a la parella de Marc i Pere, serà la primera final de la Copa per als dos jugadors, inclús per a Marc de Montserrat serà la seua primera gran final d’un dels tres tornejos més importants de la modalitat d’Escala i Corda, mentre que Pere intentarà afegir la Copa, a la Lliga que va conquistar la temporada passada.

Els dos equips van disputar dos gran semifinals en les quals es van imposar als seus respectius adversaris pel resultat de 60 per 45. Pel que fa a la fase de grups, Puchol II i Monrabal van sumar els seus tres compromisos per victòries, mentre que la parella de Marc i Pere únicament van deixar escapar dos punts al caure derrotats per la mínima en una de les seues tres partides de la fase regular.

Amb els resultats d’aquesta fase prèvia, tot fa preveure que ens espera una final molt disputada i igualada, amb continues alternances en el marcador i que es decidirà per xicotets detalls. L’equip que estiga més encertat en els moments claus de la partida i que minimitze els seus errors serà el que tindrà més possibilitats d’alçar el trofeu de campió.