Victòria èpica de Puchol II i Monrabal en la Copa Diputació

15/07/2017

Victòria èpica de Puchol II i Monrabal en la Copa Diputació

La parella formada per Puchol II i Monrabal s’han alçat amb el triomf de la Copa President de la Diputació de València este dissabte 15 de juliol, després d’una partida èpica, que guanyaren després d’un renyidíssim 60 per 55 a Marc i Pere.

Qualsevol dels dos equips haguera pogut emportar-se el títol, degut a les alternances que han hagut duratn aquest últim joc, d’infart per a tots els presents i els telespectadors de TV Mediterraneo, que l’han pogut vore en directe. El trinquet de Llíria ha presentat una entrada magnífica, amb la totalitat de l’escala plena, i més de la meitat de les galeríes ocupades. Ningú volia perdre’s aquesta gran final per equips, amb la que es dona per finalitzat la segon gran cita de l’any.

Tot i que començaren adelantant-se els rojos, representants de l’ajuntament de Vinalesa, la parella de Marc i Pere (ajuntament de Montserrat) igualava a 30, i es posava en el marcador per davant 35 per 30. Hi havia partida.

Després continuaria la reacció de Puchol II i Monrabal, aconseguint fins a un 45 per 40, però hi ha hagut una nova igualada a 45, i després novament els rojos s’han adelantant a 50 en el marcador. Així fins a igualar novament a 55. Ja des del rest els rojos i des del dau els blaus ha començat la lluita de titans. Fins a quatre vegades cada equip s’han col.locat a només un 15 de la partida, els espectadors feien creus, no podíen creure que no hi havia un final de partida, però després de molts moments vibrants i carregats de tensió, la partida s’ha decantat pels rojos.

Han lliurat les copes el vicepresident de la FPV, Pedro López, junt a la regidora de Montserrant, Regina Campos, i l’alcaldessa de Vinalesa, Alba Catalunya. També ha estat l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, acompanyat d’alguns regidors i el director de les Escoles Municipals de València, Francisco Orts, i els vicepresidents de la FPV Conrado Ferrando i Daniel Novejarque.