A Tavernes Blanques es realitzen els últims entrenaments de les seleccions de pilota

16/07/2017

A Tavernes Blanques es realitzen els últims entrenaments de les seleccions de pilota

Al llarg de la setmana es realitzaren quatre jornades d’entrenaments per a tancar la preparació per a la disputar la competició europea que es juga del 25 al 28 de juliol en la localitat de Tavernes Blanques, a València

La setmana vinent es realitzaran els últims entrenaments previs a l’III Europeu de Pilota a mà, en la localitat de Tavernes Blanques. El dilluns 17 de juliol, el dimarts 18 de juliol, el dijous 20 de juliol i el divendres 21 de juliol es realitzaran les últimes concentracions prèvies a la competició Europea. En els últims entrenaments seguiran entrenant els xics a Llargues, Joc Internacional i One Wall, mentre que les xiques entrenaren a raspall, Joc Internacional i One Wall. En aquesta competició debutaran nous esportistes en els diferents equips que ha preparat el seleccionador.

En aquest Europeu participaran xics i xiques de França, Itàlia, Holanda, Bèlgica, País Basc i Comunitat Valenciana, en les categories sub-15, sub-17 i sub-19. El dimarts 25 de juliol començara la competició en el pavelló de Tavernes Blanques, a partir de les 20:30 hores, prèviament es realitzara la cerimònia inaugural a les 19:30 hores.