El Corte Inglés presenta les seues últimes finals

17/07/2017

El Corte Inglés presenta les seues últimes finals

El Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, presentarà dimarts 18 de juliol les finals corresponents a les categories de carrer.

A les 20 hores, en el Saló d’Àmbit Cultural de l’edifici de l’empresa patrocinadora ubicat al carrer Colon, nº 27, 6ª planta, de Valencia, es presentaran les últimes finals de la present edició. En la categoría absoluta disputaran la final els vigents campions, Quart de les Valls, i el de l’altra vegada aspirant, Foios. Els jugadors del Camp de Morvedre, després de deixar en semifinals a Beniparrell, i els integrants del Foios, que eliminaren quasi per la mínima al Faura en la ronda prèvia, han aconseguit jugar la gran final, després d’haver completat també la lliga regular en primera i segona posició.

La partida prèvia a la final absoluta serà la corresponent a la categoría juvenil, on Beniparrell i Montserrat repetiran la final de l’any passat, en la qual els de l’Horta Sud s’emportaren el triomf. Aquestes dues partides es jugaran en el carrer de pilota de Godelleta la vesprada del pròxim dissabte. El diumenge la localitat de la Foia de Bunyol també viurà una intensa jornada, ja que pel matí es jugaran les finals corresponents a quarta i tercera, mentre que per la vesprada les partides de segona i categoría femenina serán les encarregades de tancar el campionat.

Dissabte 22 de juliol
16:45 h. Final Juvenil:
Ajuntament Beniparrell - Lanzadera Montserrat
18:00 h. Final Primera:
Kiwa Quart A - Inmob. Palanca Foios A

Diumenge 23 de juliol
10:30 h. Final Quarta:
CPV Albuixech D - CPV Borbotó F
12:00 h. Final Tercera:
Coop. Electrica Vinalesa B - CPV Borbotó E
16:45 h. Final Femenina:
Ayuntamiento Godelleta - CPV Borbotó
18:00 h. Final Segona:
CPV Quart Valls B - CPV Meliana B