Moltó i Dorín front a Marrahí i Sanchis, final d’alt voltatge en la Copa de Raspall

19/07/2017

Moltó i Dorín front a Marrahí i Sanchis, final d’alt voltatge en la Copa de Raspall

El trinquet de Castelló de Rugat acollirà aquesta vesprada de dimecres a partir de les 18:30 hores la gran final de la III edició de la Copa de Raspall Professional – President de la Diputació de València 2017.

Serà una de les millors finals possibles, amb la presència del vigent campió de la Copa, Moltó, qui també ostenta els títols de campió Individual i campió de la Lliga, en definitiva el número u de la modalitat. A la contra estarà un dels millors mitgers del moment, com és Sanchis de Montesa que amb la seua potent esquerra és un dels jugadors més temuts en el raspall, a més aquest comptarà amb l’ajuda d’un gran rest com és Marrahí de Villanueva de Castellón. Marrahí, qui retornava a una competició oficial desprès d’haver passat per un calvari de lesions que li van impedir tindre continuïtat als seus èxits en l’any 2014 en el qual va guanyar l’Individual i la Lliga, ha ressorgit i ha demostrat que torna a ser un dels millors rests del panorama professional.

Els quatre grans protagonistes de la final s’han mostrat amb molta confiança en les seues possibilitats i tots esperen endur-se la victòria final. Tots quatre han preparat meticulosament la cita i han deixat les seues armes afilades per exhibir-les i donar el seu màxima aquesta vesprada al trinquet de la Vall d’Albaida.

A més, serà un duel inèdit fins al moment en la Copa de Raspall, ja que s’enfrontaran els dos equips que van acabar líders del grup A i B de la fase regular. Cal destacar que Moltó i Dorín (Ajuntament de Barxeta) es mantenen invictes en aquesta edició de la Copa, ja que van guanyar amb autoritat els seus tres compromisos en la fase de grups, mentre que en semifinals es van desfer de Pablo i Canari pel resultat de 25 per 15.
Per la seua part, Marrahí i Sanchis (Ajuntament del Poble de Castelló) també han tingut una trajectòria excel.lent, a pesar d’això van caure derrotats en la segona jornada de la fase regular front a la parella de Ian i Josep pel resultat de 25 per 15. D’aquesta derrota es van sobreposar com els campions, aconseguint dos victòries contundents en els seus dos següents compromisos, primer front a Pablo i Canari per 25 a 5 per assegurar-se un lloc en semifinals i desprès 25 per cap, per passar per damunt de Ricard i Brisca en semifinals i accedir a la gran final per la porta gran.

Tots els factors preveuen que siga una final històrica, de gran qualitat i en la qual es vorà un gran espectacle per part d’aquestos quatre grans pilotaris. A més, la final serà retransmessa en diferit per Mediterraneo TV.