Presentat el II Trofeu Vila-real CF d’Escala i Corda

19/07/2017

Presentat el II Trofeu Vila-real CF d’Escala i Corda

El II Trofeu Vila-real CF d’Escala i Corda s’ha presentat aquest matí de dimecres a la ciutat esportiva del club groguet, i en el mateix acte s’ha desvetllat la configuració del campionat que comptarà amb dos semifinals que es jugaran els divendres 4 i 11 d’agost, mentre que la gran final tindrà lloc el divendres 18 d’Agost.

Participaran quatre grans equips, tots trios, en total els 12 millors pilotaris del moment. La primera semifinal enfrontarà a Puchol II, Jesús i Carlos front a Genovés II, Javi i Hèctor, mentre que en la segona semifinal jugaran Soro III, Pere i Monrabal contra Pere Roc II, Félix i Nacho. Serà una gran torneig amb uns grans premis econòmics que de ben segur motivaran als jugadors per donar el màxim en cadascuna de les tres partides.

La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident del Villareal CF, José Manuel Llaneza, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, així com amb la presència dels grans protagonistes, els dotze jugadors participants, Alfredo Hernando, representant de Val Net, Pepe Mezquita, trinqueter de Vila-real i Paco Cabanes “El Genovés”.

D’aquesta forma l’equip de la primera divisió de la Lliga de Fútbol espanyola, continuarà ajudant a la pilota valenciana com va fer la temporada passada, en la qual el torneig va ser un total èxit organitzatiu comptant amb un gran ambient en totes les seues partides.